Android @GoogleMobile Apps

Noul Xiaomi Redmi 3 Pro

Chinezii de la Xiaomi isi continua ascensiunea fireasca odata cu multe alte companii din China care urmeaza exemplul de succes dat de Huawei si ZTE  si lanseaza modele tot mai performante care impresioneaza utilizatorii. Echipat cu o pereche de procesoare Quad-Core de 1.5 si 1.3GHz pe o platforma Qualcomm Snapdragon si impreuna cu memoria RAM de 3GB poate satisface utilizatorul experimentat care isi doreste un smartphone premium la un pret accesibil.

image

Spatiul de stocare de 32GB poate fi suplimentat cu un card microSD de pana la 128 GB prin sacrificarea celui de al 2-lea slot de SIM. Display-ul IPS de 5″ cu rezolutie de 720×1280 impreuna cu interfata face din Xiaomi Redmi 3 Pro un competitor demn de luat in seama de catre granzii din domeniu.
Odata cu lansarea acestui nou model Xiaomi isi stabileste noi standarde si datorita recunoasterii pe plan local are acces la o piata uriasa cum este cea asiatica.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
telechargement de jeux 240x320 jar, spesifikasi xiaomi redmi note 2 4g, Redmire 3, coduri samsung, nokia.mobi/entry/van/main/C7-00, Redmire pro, samsung gt-s5222 duos java themes, Redmire3,
Back to top button
Close