Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Noul Galaxy Note 5, cel mai apreciat phablet de la Samsung

Dupa succesul inregistrat cu Note 4, coreenii de la Samsung au venit cu un mic upgrade si au lansat la sfarsitul anului trecut al 5-lea membru al seriei Note. Noul Samsung Galaxy Note 5 pastreaza dimensiunile si rezolutia  prezente pe modelul anterior, aceasta fiind limita maxima pana la care se poate vorbi de un phablet echilibrat care se poate utiliza usor si ca telefon si ca tableta. Ecran SuperAMOLED de 5.7” cu rezolutie 2560×1440 pixeli prezent pe Note 4 este doar usor superior la capitolul densitate de pixeli, acesta ajungand la 518 fata de 515 la modleul anterior. La capitolul hardware Samsung merge in continuare pe platforma proprie Exynos 7420 cu 2 procesoare quad core de 1.5 respectiv 2.1GHz care impreuna cu memoria RAM de 4GB asigura un comfort in utilizare indiferent de aplicatiile rulate. Spatiul de stocare de 32, 64 GB sau 128GB nu mai poate fi extins datorita lipsei slotului de card microSD, insa datorita serviciilor de cloud storage acest impediment este tot mai putin important. Camera foto dotata cu un senzor de 16MP este prezenta si pe Samsung Galaxy S6 si are pe langa stabilizare optica si posibilitatea transmiterii direct pe YouTube prin streaming live.

Samsung Note5

 

Noul Samsung Galaxy Note 5 ruleaza Google Android 5.1.1 Lillipop insa este printre primele care primesc noul update la Android v6.0.1 Marshmallow. La capitolul conectivitate noul Samsung Galaxy Note 5 vine cu 3G, LTE, WiFi, bluetooth si LTE, pierzand doar portul infrarosu mai putin utilizat.

La capitolul autonomie Noul Samsung Galaxy Note 5 vine cu un acumulator de 3000mAh nedemontabil, mai mic ca la Note 4, de aici si dimensiunile mai mici ale grosimii acestuia, insa compenseaza la capitolul incarcare wireless, incarcarea completa realizandu-se in 120 de minute fata de 3 ore la Note 4.

Asadar pana la aparitia Noul Samsung Galaxy Note 6  undeva la sfarsitul anului 2016 Noul Samsung Galaxy Note 5  va ramane cel mai performant model din seria NOTE si va continua sa ramana printre cele mai apreciate modele din portofoliul Samsung.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ร้านค้า NOKIA, buble oyun ındır bedava samsug tlf, www.baixarjogo.com/baixar-jogo java samsung c3510..., giochi per note 5, ساعه شغاله متحركه, block .d, kodovi za otključavanje samsung telefona, antivirus telefon nokia, pengaturan kode jaringan hp samsung J7, aplicatii pentru samsung gt_s5610, cara mematikan gps, prehravani avi samsung mobile symbian, احدث العاب الاندرويد 2015 لموبيل gt5282, zaidimai mobile, nueva version whatsapp http://go.store.nokia.mobi/entry/van/apps/210,
Back to top button
Close