Android @GoogleLGMobile Apps

Noul LG G2, un phablet de 5,2 inch este de astazi noul flag ship coreean

Gigantul  LG, al 2-lea mare producator de electronice si Corea de Sud dupa liderul mondial Samsung, continua investitiile masive pentru a putea rivaliza cu connationalul sau si lanseaza cel mai performant model de smartphone de pe piata. Noul LG G2 este cel mai avansat smartphone Android ce depaseste prin specificatiile tehnice liderul mondial actual Samsung Galaxy S4. Noul model a fost lansat in aceste zile la New York tot pe teritoriul Apple la fel cum a procedat si Samsung anul trecut,  lovind astfel in ambii competitori directi iPhone 5 si Samsung Galaxy S4. Noul model coreean este echipat cu un display True HD-IPS + LCD generos de 5,2 inch ce trimite modelul spre segmentul phablet cu o densitate de 424ppi, edge-to-edge, ce ofera experiente multimedia excelente. Pe partea frontala si laterala nu se mai afla nici un buton, Power, Vol. Up si Vol. Down a fost exilate pe partea dorsala a gadget-ului acestea indeplinind functii duble: apasarea butonului de micsorare a volumului timp de 3 secunde porneste direct camera foto iar cel de marire a volumului deschide aplicatia QuickMemo.

LG-G2-back-butons

Platforma hardware pe care se bazeaza noul LG G2 este formata dintr-un chipset Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 cu un procesor Krait 400 Quad Core ce lucreaza la frecvente de 2,3GHz si un modul GPU Adreno 330 ce asigura putere de procesare grafica impresionanta alaturi de memoria RAM de 2GB.  Partea multimedia este asigurata de o camera foto de 13MP cu stabilizare optica a imaginii si focalizare in mai multe puncte (premiera pe un smartphone), realizandu-se astfel fotografii la o calitate net superioara altor modele si care pot fi stocatre in memoria interna de 16/32GB.

Conectivitatea este completa modelul fiind compatibil 4G si nelipsindu-i chiar nimic, functiile NFC, Bluetooth 4.0, LTE si HSDPA sau wi-Fi si chiar port infrarosu ce poate transforma telefonul intr-o telecomanda desteapta.

 

New-LG-G2

Noul LG G2 ruleaza Android v4.2.2 Jelly Bean si vine cu cateva aplicatii proprii preintalate cum ar fi:

  • Slide Aside ce permite printr-o miscare in 3 puncte accesarea unei aplicatii ce functioneaza in backgroud
  • Audio Zoom ce permite inregistrarea sunetului provenit de la o persoana pe care poti face zoom in video, sunet captat de cele 3 microfoane
  • Quick Window aplicatie ce permite utilizarea unei huse tip carte, decupate in partea superioara a ecranului unde sunt afisate notificarile, ceasul, alarma si persoana care te apeleaza fara a mai fi nevoit sa deschizi husa.
  • Tracking Zoom ce scoate in evidenta un subiect filmat intr-o fereastra in Zoom
  • Zoom to Track  permite urmarirea unui subiect fimat fara a fi deranjat de restul actiunii si alte elemente din cadru.

Autonomia noul gadget este unul dintre cele mai importante criterii in alagerea acestui model, acumulatorul de 3000 mAh chinuindu-se sa asigure uriasului smartphone macar o zi de functionare.

Noul model LG G2 va fi comercializat initial in Coreea de Sud si ulterior in SUA si Europa in aceasta toamna si asteptam cu interes efectul noii lansari si probabil urgentarea lansarii lui Samsung Galaxy Note 3 programata pentru luna septembrie a acestui an.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
themes for android v4.2.2, تليفون lg g5, نقاط الوصول LG-T375, application androide v4.2.2, game untuk android versi4.2.2, tema iphone 5 terbaik untuk android v4.2.2, Appl motivy lg t565, تحميل لعبة على هاتف LG T358, Ubisoft android game for version4.2.2, android v4.2.2 download, androidversion4.2.2Jellybeangames, Jeu qui veut gagner des millions sur LG C0168, تحميل سوق بلاي LG محمول, افضل 20 لعبة خاصة بLG T375 للتحميل, android ver4.2.2, Games v4.2.2, lg g2 alkalmazások letöltés, Www.Game of version4.2.2, تحميل برامجLGجافا, thèmes pour Xperia L v4.2.2,
Back to top button
Close