iOS @AppleiOS NewsiPhoneMobile Apps

Noul iPhone Mini de la Apple, tot mai aproape de lansare

Se pare ca Apple isi calca pe orgoliu si pregateste de lansare si un model low cost pentru utilizatorii cu buget redus care nu isi permit un smartphone premium dar sunt fani Apple. Noul iPhone care nu are inca un numar de identificare va fi o varianta simpla a de acum celebrilor frati mai mari iPhone 4s sau iPhone 5 si va incerca sa puncteze pe segmentul entry unde nu a avut acces pana acum. Noul gadget de la Apple va fi echipat cu un display de 3,5-4” si va avea in premiera o carcasa din policarbonat cu insertii de fibra de sticla, insa dimensiunile vor fi apropiate de iPhone 5.

iPhone Mini

Noul model va fi comercializat intr-o paleta de culori variata: alb, negru, galben, roz si albastru si din punct de vedere hardware noul iPhone Mini se va baza pe o platforma conceputa in jurul procesorului Apple A5 de 1GHz, prezent pe iPad Mini. 

iPhone Mini-concept

Camera foto principala de 5MP si cea secundara de 1,3MP incearca sa asigure conditii pentru a satisface nevoile multimedia  ale utilizatorului iar conectorul lightning imprumutat de la iPhone 5 aduce gadget-ul usor demodat inainte de lansare, in zilele noastre.  Modelul se lasa mult asteptat si incearca sa faca din noul iPhone Mini un gadget de succes in segmentul target vizat, iar lansarea se preconizeaza a fi in aceasta vara. Pretul de raft va fi undeva la jumatate fata de un model premium, adica 300-350USD.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
aqlikasyo, Igre za lg mobitel downoland,
Back to top button
Close