iOS @AppleiPhoneWhat's New

Noul iPhone 6: design diferit, doua marimi disponibile si modificare de nume?

Dupa ce au schimbat aproape complet designul sistemului de operare iOS, cei de la Apple se pare ca s-au decis sa schimbe si designul, dar si marimea pentru iPhone, daca este sa ne luam dupa spusele celor de la Foxconn, compania care produce dispozitivele mobile Apple. Astfel s-a aflat ca iPhone 6 cel mai probabil va fi disponibil in doua marimi, care vor acomoda un display de 4.7 inci si unul de 5.7 inci (sau posibil mai mare).

iPhone6

In ceea ce priveste designul dispozitivului, se pare ca acesta va fi mai subtire si mai usor (zvonurile spun ca iPhone 6 va fi cel mai subtire smartphone, cu o grosime de doar 6 mm fata de 7.6 mm cat are iPhone 5), avand in veder ca Apple detine drepturi exclusive asupra Liquidmetal, un material extrem de dur si durabil ce poate fi folosit in cantitati mai mici decat aluminiul folosit in prezent. Si cum iPad Air tocmai a fost lansat, nu este exclus ca urmatoarea generatie de iPhone-uri sa poarte fix denumirea de iPhone Air.

iphone-6-concepts

Data lansarii pentru iPhone 6 nu este cunoscuta inca, desi unele zvonuri spun ca aceasta ar fi in mai 2014, in timp ce altele afirma ca vor mai trece inca 8-9 luni pana cand acesta va fi lansat pe piata.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
info@jsrosa.cz, info@viverolaessencia.com.ar, iphone 6 ismera, 철맨3 라이브 배경화면 apk, mail viverolaessencia.com.ar,
Back to top button
Close