HTC

Noul HTC EVO 4G

De mult se vehiculeaza  zvonul ca urmatoarea generatie de retele si anume 4G este cea mai anticipate în cercurile de telefonie mobila. Dar iata ca in America de Nord, asteptata aparitie a retelei 4G se pare a fi posibila pentru ca Sprint anunta primul telefon 4G din America, produs de HTC, si a numit HTC EVO 4G.

 

Sprint a lansat un comunicat de presa, unde a anuntat disponibilitatea acestui prim  telefon 4G in America, 4G HTC EVO cu caracteristici, inclusiv video pe chat-ul mobil, simultan cu apleuri de voce si transmisii de date si captura video HD.
"HTC EVO 4G este un dispozitiv 3G fantastic, dar atunci cand este utilizat in zona noastra de acoperire crestere la 4G, aceasta devine o masinarie multimedia", a declarat Dan Hesse, CEO Sprint.

Sprint-HTC-EVO-4G

HTC EVO 4G ruleaza pe Android 2.1 si ofera o gama de caracteristici si iata aici o lista cu acestea:

* Transmisie simultana de voce si date cu capacitatea de 4G si zonele de acoperire Wi-Fi, care permit navigarea pe web si in timp ce conversatia continua.
* Oferirea unui nou mod de a cauta  imagini in loc de cuvinte, Google Goggles(TM) lucreaza cu totul, de la carti, DVD-uri si codurile de bare la repere, logo-uri, opera de arta si etichete de vin.
* Un procesor foarte rapid de 1GHz Qualcomm (R), Snapdragon (TM), asigurand o miscare lina si rapida in meniurile telefonului.
* Doua camere – una de 8.0 megapixeli cu auto-focus aparat de fotografiat cu camera video HD capabil si una pe partea frontala de 1.3 megapixeli.
* Built-in functionalitate pe mobil care permite pana la opt dispozitive Wi-Fi sa utilizeze banda 3G sau 4G de exemplu un laptop, camera foto, music player, consola de jocuri, video player, sau orice alt dispozitiv Wi-Fi pornit.
* Integreaza captura video HD cu capacitatea de a capta si partaja video direct pe site-ul web QIK, Facebook, Twitter sau YouTube (TM).
* Posibilitatea de a viziona cu usurinta filme video cu telefonul pe un HDTV printr-un cablu HDMI (se vinde separat).
* Web browser-ul optimizat pentru ecran 4.3 inch si Sprint 4G viteze pentru a oferi o experienta completa, fara compromisuri, pe Internet.
* Are un suport construit in partea din spate, facandu-l usor pentru a viziona clipuri video oricand.

HTC-EVO-GHL-suport
* Tehnologia Adobe Flash asigura un continut bogat pe Internet, cum ar fi embedded video si animatie, acesta afisand si modul in care acestea trebuie sa fie vazut.
* Pinch-to-zoom si text automat cu reordonare furnizeaza un mod usor de  a face diverse vizualizari de pagina web.

HTC EVO 4G va fi disponibil in toate canalele Sprint cu amanuntul, inclusiv Sprint.com si partenerii americani cu amanuntul, RadioShack, Best Buy si Wal-Mart. Sprint ofera acest telefon la  199.99 dolari, cu un contract de servicii de doi ani. Pre-inregistrarea este disponibila acum la www.sprint.com / Evo.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
روت لهاتف اتش تي سي ايفو فور جي, برامج جوال htc sprint, تحميل لعبه لتلفون اتش تي سي اسبرنت فورجي ايفو لعبهGTA grand, برامج HTC sprint 4G, ﺍﻭﺑﺮﺍ ﺍﻧﺪﺭﻭﻳﺪHTc g4, ﺍﻟﻌﺎﺏ ﺗﻠﻔﻮﻥ ﺍﺩﺵ ﺗﻲ ﺳﻲ, تنزيل نظام تلفون اتش تي سي ايفو فور جي سبرينت, تحميلل برامج خاصه بهاتف htc 4g springt, العاب اندرويد اتش تي سي ايفو فور جي, برامج النظام لجوال htc evo 4g, برناج تحميل ألعاب, برنامج تشغيل الفيديو لهاتف HTC EVO, تنزيل مباشر تطبيق فيس بوك في htc evo 4g, descargar juegos para htc sprint 4g, تطبيقات لهاتف htc ليصبح ايفون, تنزيل العاب موبايل g 4, تحميل مجاني برناج التسوق سبرنت ايفو اتش تي سي ٤ج, تنزيل برنامج sprint htc, جوال اتش تي سي فور جي برامج, ﺗﻠﻔﻮﻥ htc sprint,
Back to top button
Close