Android @GoogleBlackBerryMobile Apps

Noul Blackberry Priv, un Android smartphone care incearca sa salveze compania

Canadienii de la Blackberry a renuntat la incapatanarea de a pastra propriu sistem de operare si a trecut la cel mai popular sistem de operare de pe piata Google Android. Noul BlackBerry Priv este cel mai nou model din portofoliu si va fi cu siguranta unul din modelele care poate relansa aceasta marca. Display-ul generos de 4.5″ AMOLED cu o densitate de 544ppi protejat cu Gorila Glass 4, este unul dintre atuurile noului model.

image

Chipset-ul Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808 bazat pe un tandem Dual-core 1.8 GHz Cortex-A57 & Quad-core 1.44 GHz Cortex-A53 acompaniat de o memorie RAM de 3GB, asigura performante excelente.
Blackberry pastreaza totusi cel mai important indiciu care a contat la producatorul canadian, tastatura fizica QWERTY care apare sub ecranul slider.
La partea multimedia noul BlackBerry impresioneaza cu camera de 18 MP, Schneider-Kreuznach cu stabilizare optica si modulul grafic Adreno 418 si face din noul Priv o surpriza placuta care cu siguranta le place fanilor Blackberry si care vor putea sa ramana in continuare alaturi de acest brand.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
les codes du samsung vecteur, comment decode un samsung G-T-S5610, Play java jeux, jocuri pentru mobil java, blackberry 9850 theme, blackberry aplicatii emoji, le code universel du samsung, java uyumlu temalar, aplicación para fotos para blackberry 8520 descargar, จาวาเกมส์, download nada dering dan sms klasik, desbloquear certificados de blackberry 3350, نغمات الايفون البلاك بيري الهاواي السامسونج السوني, опера мини изтегляне игри, tono de sms de LG MP3, baixarjogojava, nokia.mobi/entry/van/main/C7-00, m.opera.com, mob.telefon nokia oro.predaj., aplicaciones para editar fotos en blackberry 8520,
Back to top button
Close