Android @GoogleBlackBerryMobile Apps

Noul Blackberry Priv, un Android smartphone care incearca sa salveze compania

Canadienii de la Blackberry a renuntat la incapatanarea de a pastra propriu sistem de operare si a trecut la cel mai popular sistem de operare de pe piata Google Android. Noul BlackBerry Priv este cel mai nou model din portofoliu si va fi cu siguranta unul din modelele care poate relansa aceasta marca. Display-ul generos de 4.5″ AMOLED cu o densitate de 544ppi protejat cu Gorila Glass 4, este unul dintre atuurile noului model.

image

Chipset-ul Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808 bazat pe un tandem Dual-core 1.8 GHz Cortex-A57 & Quad-core 1.44 GHz Cortex-A53 acompaniat de o memorie RAM de 3GB, asigura performante excelente.
Blackberry pastreaza totusi cel mai important indiciu care a contat la producatorul canadian, tastatura fizica QWERTY care apare sub ecranul slider.
La partea multimedia noul BlackBerry impresioneaza cu camera de 18 MP, Schneider-Kreuznach cu stabilizare optica si modulul grafic Adreno 418 si face din noul Priv o surpriza placuta care cu siguranta le place fanilor Blackberry si care vor putea sa ramana in continuare alaturi de acest brand.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
desbloquear certificados de blackberry 3350, tono de sms de LG MP3, Reset bloqueo de gt3350, java uyumlu temalar, mob.telefon nokia oro.predaj., aplicaciones para editar fotos en blackberry 8520, code pour verifier la capacité ou la mémoire du java pour portable samsung e2222, ingyen jewel java játékok letöltése, blackberry aplicatii emoji, jocuri pentru mobil java, blackberry 9850 theme, aplicación para fotos para blackberry 8520 descargar, baixarjogojava, mobil oyun indir java xxx, Play java jeux, les codes du samsung vecteur, comment decode un samsung G-T-S5610, le code universel du samsung, descargar la momia la tumba del emperador dragon para nokia, опера мини изтегляне игри,
Back to top button
Close