Noul Angry Birds Star Wars II va fi disponibil din septembrie

Finlandezii de la Rovio continua sa aiba un succes imens cu seria de jocuri Angry Birds si pregateste de lansare versiunea a 2 a Angry Birds Star Wars inspirata de Trilogia Star Wars ale studiourilor Luvas Film. Noul Angry Birds Star Wars 2 precede versiunea anterioara lansata in urma cu mai bine de un an si include noi tipuri de pasari si purcelusi, mai bine pregatiti pentru lupta cu fortele universului, cu Mace Windu si Darth Maul si alte surprize care vor atrage noi admiratori si implicit profituri consistente pentru producatori.

Probabil la fel ca si capodopera cinematografica, va exista si cea de a 3 a versiune a acestui joc care va fi lansata probabil anul viitor, intregind si Trilogia luptei pasarilor suparate cu porcii invadatori. Odata cu lansarea jocului se vor lansa si o lunga serie de jucarii inspirate din celebra serie Angry Birds care asigura venituri apropiate de cele ale jocului si implicit un profit frumusel pentru compania Rovio.

Ca si versiunile anterioare noul Angry Birds Star Wars 2 va fi disponibil in majoritatea versiunilor: pentru PC, smartphone sau tablete Android, iOS, Windows Phone si in momentul in care sunt gata de download promitem ca vom posta link-urile de download pentru toate variantele.