Microsoft @MobileNOKIAWhat's New

Nokia “Superman”, primul dispozitiv Windows Phone cu camera frontala de 5 megapixeli

Unul dintre primele terminale lansate dupa achizitionare diviziei de telefoane Nokia de catre Microsoft, Nokia Superman”, va fi un smartphone Windows Phone dedicat selfie-urilor. Din cate se pare, Superman va fi primul dispozitiv Nokia pentru care se va renunta la camera frontala standard de 1 sau 2 megapixeli, acesta urmand sa se alature recentului dispozitiv lansat de HTC, One M8, cu o camera frontala de 5 megapixeli si functionalitati rezervate de obicei pentru camerele de pe spatele smartphone-urilor.

nokia-superman

Dispozitivul, despre care nu se mai stie decat ca va avea un display de 4.7 inci, va fi lansat cel mai probabil in a doua jumatatea a anului 2014, odata cu un al doilea update pentru sistemul de operare Windows Phone 8.1, primul update pentru acest OS fiind cel mai probabil disponibil incepand cu luna iulie. De asemenea, nu se cunoaste nici daca Superman va fi lansat sub brandul Nokia sau daca noul nume primit de divizie, Microsoft Mobile, va fi cel afisat pe carcasa smartphone-ului.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل لعبه سوبرمان نوكيا, تحميل العاب نوكيا 5Mp, كيفية دعم الخلفيات النشطة لجهاز نوكىاxl, هاتف nokia 5mp windows, تحميل برامج مبايل نوكيا‎ 5MP, prednja kamera dolmand, تحميل لعبة سوبرمان في ‏nokia, predjna kamera dovlad, java live thime asha 311, тапети за стая на супермен, โปรแกรมสแกนไวรัสบนมือถือ nokia asha 503, تحميل كاميرا أمامية لنوكيا, โหลดเกมส์ สำหรับ NOKIA 5mp, pozadina za nokia asha 306 ,
Back to top button
Close