NOKIA

NOKIA ORO – Telefoane de Fitze sau de Business – Gold 18k, Sapphire & Leather

Daca intr-ul locat de fitze sau intr-un cerc select de prieteni, un de ultima generatie cu siguranta nu o sa fie ceva iesit din comun, atunci va propunem noul ORO. Un telefon cu totul special de la design, performante si pana la materialele din care este confectionat.

Nokia Oro 

DESIGN NOKIA ORO

Ca sa construiasca un telefon cu totul special, Nokia a apelat la celebrul designer Designer Robert Lihou, care a ales sa foloseasca numai mareriale de calitate pentru Nokia Oro, Astefel ca pentru conturul telefonului s-a folosit aur de 18 karate, capabil sa ofere stralucrire indelungata si eleganta.
Pentru butonul de meniu (Home key)  a fost ales sapphire. Material durabil, ferm, care ofera stralucire, claritate si rezistenta

Sapphire is beauty, constancy and durability. Nokia Oro’s sapphire crystal home key executes every task with a touch of flair.
Famed for its magnificent colours and transparency the sapphire has always cast its spell on us. The single sapphire crystal set at the heart of Nokia Oro is cultivated to be both exquisitely beautiful and exceptionally hard. With a durability second only to diamonds, Nokia Oro’s sapphire crystal home key offers a valuable combination of elegance and endurance that will retain its exquisite appearance far into the future.

nokia-oro-gallery-gold_2-black-618x618

Daca pe partea din fata a telefonului s-au ales aur si sapphire, bineinteles ca si carcasei din spate i s-a oferit atentie sporita. Pentru durabilitate, rafinament si eleganta a fost aleasa piele naturala de calitate, creatie a Bridge of Weir™ (cel mai mare furnizor de piele de lux).

Nokia Oro - Leather

Tehonologie NOKIA ORO.

Ne-am astepta totusi ca un asemenea telefon construit din aur de 18k, piele naturala si cristal sapphire sa beneficieze si de un sistem de operare revolutionar. Iata ca nu este asa.

Daca privim pe caracterisiticile tehince, Nokia Oro nu de deosebeste cu mult fata de cele mai recente modele de -uri de la Nokia. Este foarte apropiat ca sistem si echipare tehnica cu Nokia C7 si Nokia X7 . Nokia Oro ruleaza ultima versiune de , Symbian Anna, conectivitatea fiind asigurata prin HSDPA 3G si WI-FI. Display-ul de 3.5-inch, si camera foto de 8 mehgapixel cu capacitate de inregistrare video de pana la 720p HD, sunt caracteristicile tehnice de top ale acestui model de Nokia.

Nu ne asteptam ca acest model de telefon sa il regasim la vanzare la dealerii sau reprezentantele operatorilor de telefonie mobila. Principalele piete de desfacere ale acestui model sunt Rusia si Orientul Mijlociu, insa el poate fi comandat oriunde in lume, direct pe de site-ul oficial : nokiaoro.com.

Nokia Oro este disponibil in doua variante de culori. Nokia Oro Black si Nokia Oro White.

Nokia Oro White

Nokia Oro .

Tags

One Comment

  1. Le nokia est telephone qui donne une personne le gout de dire qu’il a un telephone,il a le plus meilleur option,je utiliser les nokia n95,e75,e72,pour l’instant je un x2,pour vous dire utiliser la marque nokia parceque ce son de telephone qui nous donne du respect etr de la valeur,je faire tou pour avoir x7,elle a plus d’option superbe

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
מישחקים בשביל טלפונים, mob.telefon nokia oro.predaj., Weir para baixar jogo no celular, تحميل تتطبيق موبايل عادي ابيض, nokıya oro için oyun indir, изтегли.игра.нокия.оро, تحميل خلفيات خاصة بالهاتف نوكيا, черни тапети за екрана download, idomus mobilus telefonai, исдеглеме,игри.нанокияа,оро, telefoni oro 18k , Tahmyl arany nokia, skype تحميل برنامج سوني أريكسونj108i, download free 1MB mobile games for without android mobile nokia C5-03, nokiaoro programi,
Back to top button
Close