Microsoft @MobileMobile AppsNOKIA

NOKIA Lumia 920, inca o incercare a finlandezilor de a tine pasul cu iPhone 5 si Galaxy S III

Nokia arunca in lupta pentru mentinerea in topul smartphone-urilor de succes, ultimul model din seria Lumia. Noul Lumia 920 este un telefon Windows Phone 8 ce incorporeaza si cateva tehnologii noi ce merita a fi scoase in evidenta. Una dintre acestea este incarcarea prin inductie deja prezenta si la alte modele de top, ce permite incarcarea acumulatorului prin asezarea telefonului intr-un camp electromagnetic. Lansarea Nokia Lumia 920 nu a fost aleasa intamplator, saptamana viitoare urmand a fi lansat si ultimul model al celor de la Apple, iPhone 5 urmand a fi aruncat in lupta cu Samsung Galaxy S III incepand cu data de 12 septembrie 2012. Lumia 920 este echipat cu un procesor Dual Core Qualcomm MSM8960 Snapdragon tactat la frecventa de 1,5GHz special concepute pentru WP8 si prezent si la noul Samsung Ativ S primul smartphone WP8 lansat pe piata.

Un alt atu prin care Nokia incearca sa impresioneze este camera Carl Zeiss de 8MP, echipata cu un stabilizator de imagine ce inglobeaza noua tehnologie “floating lens”, ce asigura imagini superbe la luminozitate mica ce sunt scoase in evidenta de display-ul IPS de 4,5” cu tehnologie PureMotion HD+. Lumia 920 are o unitate de stocare de 32GB care din pacate nu poate fi extinsa datorita lipsei slot-ului de card microSD. La capitolul conectivitate  Lumia 920 are intreaga gama de variante de transfer de date printre care si LTE tehnologie ce permite tranfer de date la viteze de pana la 100Mbps. Noul Nokia Lumia 920 va fi prezent pe piata undeva pe la sfarsitul anului si se doreste a fi colacul de salvare al companiei dupa un an mediocru din punct de vedere financiar si nu numai.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button