Mobile AppsNOKIASAMSUNGWhat's New

Nokia HERE Maps disponibile acum si pe Android, in exclusivitate pentru seria Samsung Galaxy

O veste buna pentru utilizatorii Android care obisnuiesc sa foloseasca destul de des aplicatii si harti online pentru navigatie si orientare: Nokia a anuntat ca in viitorul apropiat va aduce aplicatia Nokia HERE si pe anumite dispozitive mobile care ruleaza acest sistem de operare. Nokia HERE pentru Android va fi disponibila exclusiv pe terminalele Samsung Galaxy, acest anunt fiind facut la doar cateva zile dupa ce Nokia dezvaluia intentia de a face aceasta aplicatie disponibila pe ceasurile Samsung cu sistem de operare Tizen.

here-maps-android

Una dintre functiile cele mai interesante ale Nokia HERE este navigarea offline, aceasta fiind posibila cu ajutorul hartilor downloadate in prealabil de utilizator pe dispozitivul mobil si al GPS-ului. Aplicatia include in baza sa de date harti din peste 200 de tari, si permite descarcarea de harti detaliate ale regiunilor. In plus, peste 100 de harti includ suport pentru navigare turn by turn, iar dintre acestea 40 ofera inclusiv informatii despre trafic.

Nokia HERE va fi disponibila gratuit pe dispozitivele Samsung compatibile incepand cu luna octombrie, aplicatia urmand sa primeasca in lunile urmatoare actualizari care vor include un numar de functii noi pentru aceasta.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل العاب موبايل سامسونج مجاناs4, go.store.ovi.tubydi, nokia asha 205 hereketli temalar, m.youtube.com/?client=mv-nokia, jeux NOKlA 110, تحميل توبيدى ‏nokia311,
Back to top button
Close