Mobile AppsNOKIA

Nokia Drive+ Beta un concurent serios pentru Google Maps, urmeaza a fi lansat de finlandezi in colaborare cu Navteq

Iata ca Nokia incepand colaborarea cu Microsoft incearca sa-si inbunatateasca oferta de aplicatii si servicii aferente Windows Phone 8 si pregateste o aplicatie de navigatie similara lui Ovi Maps de pe defunctul Sysmbian. Nokia Drive+ Beta se doreste a fi competitor serios la Google Maps de pe Android si se bazeaza pe uriasa experienta a celor de la NavTeq, ce realizeaza unele dintre cele mai precise harti de navigatie, companie care a fost achizitionata de Nokia chiar pentru acest motiv.  Noua aplicatie de navigatie ofera intreaga suita de functii prezente pe cele mai cunoscute aplicatii GPS existente pe piata, ghidare vocala, puncte de interes, diverse teme de prezentare, harti offline, notificari privind limitele de viteza stabilite si un acces facil la functiile importante ale acesteia.

Nokia Drive+ Beta a fost initial conceputa special pentru seria Nokia Lumia insa ulterior s-a decis extinderea folosirii aplicatie pe toate dispozitivele mobile ce ruleaza Windows Phone 8. Primii norocosi vor fi utilizatorii WP8 din SUA, Anglia si Canada urmand ca in viitorul apropiat aplicatia sa ofere suport si pentru restul lumii. Drive+ Beta este o aplicatie gratuita care se poate descarca din www.windowsphone.com.

Free Download Nokia Drive+ Beta from windowsphone.com

Pentru a descarca aplicatia trebuie sa fi utilizator Windows Phone 8 si sa detineti un cont pe windowsphone.com

Tags

2 Comments

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia drive android, изтегли безплатна навигация, навигация за алкател, безплатна навигация за андроид download, софтуер за навигация, dwanlod jeux drivne mobile nokia, безплатна навигация за нокиа, Hry zadarmo stiahnuť lg385t, изтегляне на софтуер за навигация, ดาวโหลดเกมซอบเวฟรี, istegli bez platen navigaciyon, програма за новшгацшя сваляне, безплатен навигационен софтуер, http://www.google.com/url?q=http://t.mobile9.com/, навигация за gsm download, безплатно изтегляне на навигации, เกมจาวา ซอบเว ฟรี, การปล่อย ฮอตสปอต ของnokia อาช่า200, โหลดเกมส์ซอบเวฟรี, Nokia apps navigasi/,
Back to top button
Close