Mobile AppsNOKIA

Nokia Asha 310 un nou gadget ce continua seria Asha si in acest an

Nokia continua urmarirea competitorilor Samsung, Apple si Huawei ce s-au instalat confortabil pe podiumul celor mai apreciate modele din aceasta perioada. Finlandezii au proiectat seria Asha tocmai pentru a recupera cat mai rapid distanta creata intre Nokia si cei 3 grei de pe piata. Ultimul model din serie este Nokia Asha 310 incearca sa ridice standardele seriei si vine cu un ecran de 3” rezistent la zgarieturi, cu doua sloturi de SIM si cu conexiune la retele wireless. Noul Asha 310 are o memorie interna de 20MB insa poate stoca fotografiile si muzica preferata pe un card microSD de pana la 32GB, dar si o memorie RAM de 64MB ce poate ajuta noul gadget in rularea EA Games disponibile gratuit pentru device-urile Nokia.

Cel de al 2 lea SIM este Easy Swap si permite extragerea acestuia fara a inchide telefonul, iar acesta poate gestiona traficul, apelurile si mesajele. Asha 310 permite conexiuni EDGE la retele mobile, bluetooth v3.0 si Wi-Fi, iar camera foto de 2MP si suportul SNS incearca sa satisfaca cerintele clientilor ce-si doresc un telefon simplu si ieftin. Un alt motiv de a achizitiona acest nou model este autonomia, acumulatorul BL-4U de 1110mAh poate sa asigure gadget-ului pana la 17 ore de convorbiri cu cei dragi. Nokia Asha 310 va fi disponibil din aceasta primavara acestui an si printre tarile in care se va comercializa pentru inceput se vor numara Brazilia, India, Africa.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button