NOKIA

Nokia anunta X si X+, primele telefoane cu Android

Nokia isi lanseaza oficial primele dispozitive cu Android, acestea numindu-se X si X+, pe scena conferintei de presa a anualului Mobile World Congress. X va avea dimensiunile de 4 inch, ecranul de 840 x 480 IPS, 512MB RAM, slot de card microSD de 4GB si o camera de 3MP, in timp ce Androidul X+ are in plus fata de X, 768MB RAM si inclus cardul microSD de 4GB. Nu contine aplicatii Google sau Magazinul de jocuri, dar in orice caz acestea au la baza AOSP Android OS. In Magazinul Nokia putem gasi Here Maps, MixRadio, Skype si Outlook. Poti accesa toate acestea din Magazinul Nokia, insa fara Google Play.

NokiaLBnokia-mwc-2014-2014-02-24-41_thumbnail

Noile dispozitive contin o versiune portata a FastLane pentru dispozitivele Asha, pentru a oferi o experienta similara precum a celorlalte telefoane. La aceste doua dispozitive, apare un fel de notificare care ne arata aplicatiile recent utilizate, apelurile pierdute si mesajele, precum si alte activitati. Androidul X este disponibil in magazinele mari si costa 89 de euro. In timp ce Androidul X+ va costa 99 de euro, dar nu va fi disponibil decat la jumatatea acestui an.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http://www.google.com/url?q=http://java.mob.org/game/diamond_rush.html, java svet nokia e52, नोकिया स्टोर डावनलोड, wadpam si cu java, freethmes5230, www.wapdam้, wadpam si java, wadpam si cu java pe uidps, nokiastor, موضيع نوكيا 500أندرويد, nokia स्टोर, http://www.google.com/url?q=http://java.mob.org/brands/nokia/nokia_asha_308/, Скачать более новее прошивку на телефон nokia asha 308 в стиле люмия, โหลดเกมส์ สนุกเกอร์ลงมือถือ Nokia 503, नोकिया स्टोर, ซอฟต์แวร้ป้องกันไวรัส โนเกีย 503, lumia 521 ko android kese,
Back to top button
Close