NOKIAWhat's New

Nokia anunta noul 603 cu Symbian Belle si procesor de 1GHz

Saptamana trecuta, Nokia a anuntat lansarea unui nou telefon mobil ce va rula pe sistemul de operare mobil Symbian Belle, si anume Nokia 603.

nokia-603

Nokia 603 beneficiaza de cateva asuri in maneca, dintre care amintim formatul compact si look-ul atragator, insa cel mai puternic feature al acestuia este procesorul de 1GHz care permite rularea fluenta si rapida a aplicatiilor instalate pe telefon.

Alte caracteristici Nokia 603 sunt si display-ul ClearBlack AMOLED de 3.5 inci cu rezolutie nHD (640×360) si cu protectie Gorilla glass, camera de 5MP (cu posibilitate de inregistrare video HD de 720p), radioul Pentaband, jack audio de 3.5 mm, Bluetooth 3.0, NFC (Near field communication), slot pentru card microSD, Wi-Fi b/g/n si HSDPA (pana la 14.4Mbps).

Telefonul Nokia 603 va fi disponibil in doua culori, alb si negru (insa va avea pentru schimb 6 carcase-spate colorate) si va veni la pachet cu cateva aplicatii preinstalate in care sunt incluse si urmatoarele: Angry Birds, Fruit Ninja, Shazam, Microsoft Office Communicator si Quick Office.

nokia-603-color

Nu se stie exact care va fi data la care acest telefon va fi lansat pe piata, insa se preconizeaza ca pretul sau va fi undeva in jurul a 200 Euro.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button