Mobile Apps

Nokia 109 un non-smartphone simplu, ieftin si cu autonomie mare

Dupa ce a pierdut cursa cu Samsung si iPhone, finlandezii de la Nokia au inceput sa-si regandeasca strategia si dupa o ofensiva masiva in segmentul device-urilor Dual SIM, acum incearca sa puncteze si pe segmentul low-end si lanseaza o noua serie de modele simple care ies in evidenta mai ales datorita autonomiei mari ce poate fi dezvoltata, un atuu tot mai greu de punctat la smartphone-urile de ultima generatie. Noul Nokia 109 este un telefon simplu, fara camera, prevazut cu un display mic de 1,8” TFT cu o rezolutie de 128×160 pixeli. Telefonul ruleaza pe o platforma proprie Nokia S40 si chiar daca nu are prea multe functii, are aplicatii SNS si permite accesul la Facebook si Twiter. Nokia Express Browser permite navigarea web cu resurse mici, eficient si rapid printr-o conexiune EDGE de pana la 236,8kbps (lenta pentru aceste vremuri).

Nokia 109 este dotat cu radio FM cu posibilitate de inregistrare si poate functiona prin intermediul castilor de 3,5mm, cu care se pot asculta melodiile preferate cu sunt stocate pe un card microSD de pana la 32GB. Insa principalul motiv pentru a cumpara acest gadget este autonomia, acumulatorul de 800mAh asigurand un timp de convorbire de pana la 7,4 ore si putand reda muzica preferata timp de pana la 21,3 ore iar un stand by acest model nu cedeaza din punct de vedere energetic decat dupa 709 ore (aproximativ 32 de zile). Asadar cei ce isi doresc doar un telefon pentru a comunica cu cei dragi Nokia 109 este modelul mult cautat si poate fi procurat din magazine incepand cu luna decembrie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل برنامج نمط لنوكيا308, darmowe gry java nokia 109, تضبقات, ฟรี เกม จาวา nokia 109, download aplikasi nokia 109, gry na nokie 109 download, nokia डाउनलोड, aplikasi word di hp nokia xl, download game untuk hp nokia asha 109, Themes mp3 henpone nokia 109, imichat تحميل, تطبيقات متجر ovi نوكيا 6120, Aplikasi android untuk nokia 109, aplikasi facebook nokia 109, download google map untuk hp nokia 109, game balap java nokia109, Jeux nfs most wanted pour nokia E66, nokia mobil ikke smartphone, Firefox untuk hp nokia 109, свалане на игри за смартфон nokia,
Back to top button
Close