Mobile Apps

Nokia 109 un non-smartphone simplu, ieftin si cu autonomie mare

Dupa ce a pierdut cursa cu Samsung si iPhone, finlandezii de la Nokia au inceput sa-si regandeasca strategia si dupa o ofensiva masiva in segmentul device-urilor Dual SIM, acum incearca sa puncteze si pe segmentul low-end si lanseaza o noua serie de modele simple care ies in evidenta mai ales datorita autonomiei mari ce poate fi dezvoltata, un atuu tot mai greu de punctat la smartphone-urile de ultima generatie. Noul Nokia 109 este un telefon simplu, fara camera, prevazut cu un display mic de 1,8” TFT cu o rezolutie de 128×160 pixeli. Telefonul ruleaza pe o platforma proprie Nokia S40 si chiar daca nu are prea multe functii, are aplicatii SNS si permite accesul la Facebook si Twiter. Nokia Express Browser permite navigarea web cu resurse mici, eficient si rapid printr-o conexiune EDGE de pana la 236,8kbps (lenta pentru aceste vremuri).

Nokia 109 este dotat cu radio FM cu posibilitate de inregistrare si poate functiona prin intermediul castilor de 3,5mm, cu care se pot asculta melodiile preferate cu sunt stocate pe un card microSD de pana la 32GB. Insa principalul motiv pentru a cumpara acest gadget este autonomia, acumulatorul de 800mAh asigurand un timp de convorbire de pana la 7,4 ore si putand reda muzica preferata timp de pana la 21,3 ore iar un stand by acest model nu cedeaza din punct de vedere energetic decat dupa 709 ore (aproximativ 32 de zile). Asadar cei ce isi doresc doar un telefon pentru a comunica cu cei dragi Nokia 109 este modelul mult cautat si poate fi procurat din magazine incepand cu luna decembrie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Telechager apps mobil java, nokia autonomie mare, Mise en jour nokia c5-03, telefoane ieftine autonomie mare, Samsung note2amt , Down nUnlock, Firefox mobile 2 nokia 109, nokia ovi suite x201 v2.8 , nokia cu autonomie mare, tahmil tatbikat, telefon simplu autonomie mare, прост телефон, gry na nokie 109 download, تنزيل تضبقات من متجر موبايل مجانيX7, download game untuk hp nokia asha 109, tema nokia 109, تنزيل برامج تحديث الهاتف 205, Aplikasi email s60v3 2015, تضبقات, موقع تحميل تضبقات,
Back to top button
Close