Android @GoogleMobile AppsSAMSUNGWhat's New

Noi speculatii despre Samsung Galaxy S8

Noul Galaxy Note7 nu a fost vazut in mod oficial si, cu toate acestea, zvonurile despre Galaxy S8 incep deja sa apara. Cele mai recente informatii neoficiale mentioneaza faptul ca urmatorul flagship de la Samsung va fi accesorizat cu un ecran mai mare, de 5,5″, cu rezolutie foarte inalta si cu un accent insemnat pus pe realitatea virtuala. Daca aceste zvonuri vor fi adevarate, noul Galaxy S8 cu numele de cod “Project Dream” ar trebui sa fie echipat cu un hardware intern pe masura.

Samsung a lansat, anul acesta, un panou “Bio Blue” de 5,5″ cu rezolutie 4K, iar, la momentul respectiv, au aparut speculatii despre integrarea acestuia intr-un smartphone high-end. Se pare ca acest smartphone ar putea fi Galaxy S8, un terminal mobil orientat catre realitate virtuala, precum noua platforma Daydream de la Google. Pentru a oferi astfel de capabilitati, Galaxy S8 va trebui sa fie dotat cu un hardware mult mai puternic decat cel disponibil pe piata in prezent. Exynos 8890 si Snapdragon 820 si 821 ofera performanta de top in acest moment in spatiul mobil, dar Galaxy S7 si noile smartphone-uri care vor ajunge pe piata in cursul anului 2016 sunt livrate cu ecrane Full HD sau cel mult QHD (2560 x 1440 pixeli). Atunci cand rezolutia urca la 4K/UHD este nevoie de un GPU mai puternic pentru a putea procesa mai rapid imaginile inainte de a fi afisate si, implicit, de o baterie de capacitate mai mare pentru a alimenta acest procesor.

Bineinteles, toate acestea sunt informatii neconfirmate si pure speculatii, Galaxy S8 fiind mai degraba un dispozitiv zvonit decat un produs real.

Leave a Reply

Back to top button