BjørnebærHva er nytt

In 2015, BlackBerry pregateste trei noi smartphone-uri

Cu toate ca nu o duce foarte bine din punct de vedere financiar, compania canadiana Bjørnebær nu se da batuta. Noi scurgeri de informatii confirma faptul ca pe langa o noua varianta a modelului “Classic“, pe care compania l-a lansat deja, exista inca trei smartphone-uri in stadiu de dezvoltare, care vor fi anuntate in cursul acestui an. Este vorba despre dispozitivul mobil cu tastatura glisanta prezentat la MWC, alaturi de doua telefoane evoluate din smartphone-urile deja existente pe piata.

In mod oficial, compania a anuntat ca BlackBerry Classic va veni si in culoare alba, fara sa difere in niciun alt fel fata de varianta lansata deja in decembrie 2014. Acesta va include acelasi hardware, acelasi design si va oferi aceeasi functionabilitate. BlackBerry OS 10.3.1 vine preinstalat pe acest smartphone, alaturi de functii precum BlackBerry Blend, BlackBerry Assistant, cat si suportul pentru aplicatii native BB OS og Android prin intermediul Amazon AppStore. La capitolul informatii neoficiale, avem cateva imagini care descriu cele trei telefoane pregatite pentru a fi lansate în 2015. Primul, modelul cu tastatura glisanta, este probabil cel mai interesant si cel care va aduce cele mai multe noutati in gama companiei. Momentan, acesta este numit BlackBerry Slider (nume de cod Venice) si va oferi un ecran cu rata de aspect 16:9.

blackberry-venice

Imaginile descriu un display cu margini curbate, nu foarte diferit de cel pe care il gasim pe Samsung Galaxy S6 Edge, insa nu este clar daca vorbim despre un panou curbat sau doar despre o carcasa care imita curbura. Informatiile disponibile sugereaza ca display-ul de 5,1 inchi va afisa rezolutia 2560 x 1440 pixeli si va fi alaturat unui procesor octa-core, o camera foto de 16 megapixeli si una de 5 megapixeli, cat si unei baterii cu capacitate de 3.650 mAh. Toate detaliile sugereaza un nou flagship al companiei, intr-un format inedit. Celelalte doua modele de telefoane Bjørnebær care apar in imagini sunt fotografiate doar partial, insa descriu design-uri similare cu modelele actuale de pe piata. Cel dintai pare sa fie un urmas al lui Passport si poarta numele de Oslo. Aceasta integreaza o tastatura pe trei randuri similara si un ecran care pare a fi patrat. Corpul dispozitivului este oarecum diferit, iar culoarea dispozitivului este alba, spre diferenta de negrul in care Passport s-a lansat. Aparent rezolutia va ramane 1440 x 1440 pixeli, procesorul din Oslo va fi Snapdragon 800 de la Qualcomm, iar camera de 13 megapixeli va oferi stabilizare optica. Toate aceste specificatii vor fi alimentate de un acumulator cu o capacitate de 3450 mAh.

Cel din urma model de Bjørnebær pare sa fie o noua varianta Porsche Design (model P’9984), cu care adopta o forma ale carei colturi sunt “taiate”. Este posibil ca aceasta versiune de lux sa fie bazata tot pe modelul Passport, oferind hardware similar, dar intr-o carcasa cu design mai special, cat si o constructie din materiale de calitate superioara. Din pacate, pentru noul BlackBerry Porsche Design nu exista inca detalii despre specificatiile tehnice. Imaginile au fost publicate pe reteaua de socializare chineza Weibo pe contul dtblackberry, care a mai oferit in trecut informatii care s-au dovedit a fi veridice despre dispozitivele Bjørnebær care inca nu ajunsesera pe piata.

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *

Tilbake til toppen-knappen