DownloadsiOS @AppleiOS GamesiPadiPhoneMobile AppsMOBILE TIPS

[Nintendo DS Games on iPhone with iOS 8.4] Cum putem sa instalam si sa jucam Nintendo DS Games pe iPhone

Nintendo, este cu siguranta unul dintre cele mai grele, daca nu chiar cel mai greu nume in industria producatoare de jocuri video pentru calculatoare si pentru console. Cu o lunga traditie (inca din anul 1984, Nintendo a lansat prima consola proprie pentru jocuri), Nintendo a lansat de-a lungul anilor mii de titluri de jocuri, printre care amintim Mario, Metroid, Zelda, Final Fantasy, Fire Emblem: Shadow Dragon, The Legend of Zelda: Spirit Tracks, Pokemon Diamond/Pearl + Platinum, Pokemon HeartGold and SoulSilver si multe altele.
Pana nu demult timp, ca sa putem rula un joc Nintendo cumparat, aveam nevoie si de o consola produsa de Nintendo. Lucrurile se schimba putin, pentru cei care au cumparat jocuri Nintendo si doresc sa le ruleze pe iPhone cu iOS 8.4, fara a mai avea nevoie de consola producatorului japonez.

nds4ios este un emulator de jocuri video foarte popular in randul utilizatorilor de iPhone, iPod si iPod, care permite rularea jocurilor Nintendo DS pe device-urile Apple.

Cum ne putem juca jocuri Nintendo DS pe iPhone folosind emulatorul nds4ios

Inainte de va explica si arata cum puteti face acest lucru, trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri foarte importante. In primul rand, este faptul ca Nintendo isi rezerva dreptul de a bloca accesarea jocurilor de pe alte device-uri decat cele proprii. Consolele Nintendo, mai exact. Totodata aveti in vedere ca nu puteti rula emulatorul nds4ios daca nu aveti jailbreak facut la iOS 8.4. Sinceri sa fim nu recomandam sa faceti aceste lucruri, insa decizia va apartine in totalitate. Facand jailbreak unui iPhone sau iPad presupune sa pueti instala aplicatii si din afara zonei sigure a iTunes / App Store.

Bun, acum sa vedem cum putem rula jocuri Nintendo DS pe un iPhone cu iOS 8.4, folosind emulatorul nds4ios.

1. In primul rand va trebui sa descarcati NDS4iOS direct de pe site-ul care celor care au creat acest dispozitiv. (de aici: http://nds4ios.com/download.html). Specificam faptul ca Apple a interzis acest program in App Store si iTunes Store. Majoritatea emulatorelor fac schimbari semnificative in sistemul iOS  al iPhone-urilor cu jailbreak. stati fara grija, pentru ca NDS4iOS nu face acest lucru.

2. Instalati NDS4iOS dupa ce va inregistrati in NDS4iOS BuildStore, urmand link-ul indicat. Dupa ce finalizati inregistrarea, urmati instructiunile pentru a va inregistra iPhone-ul in Buildstore. Altfel nu puteti  instala si rula NDS4iOS.

nds4iOS-install

3. Apasati “Install” in coltul dreapta-sus pentru a va instala profilul.

nds4iOS-5-install

4. Mergeti in meniu la “Applications Store” si cautati “NDS4iOS“.

5. Pentru a instala si rula aplicatia NDS4iOS va trebui sa platiti prin PayPal aproximativ  $9.99,

nds4iOS-4

6. Acum puteti cauta, puteti cumpara si rula jocuri Nintendo DS pe iPhone.

Retineti totusi faptul ca este foarte posibil ca atat Nintendo cat si Apple sa blocheze la un moment dat accesul la acest emulator sau chiar la jailbreak.

Leave a Reply

Back to top button