MOTOROLAWhat's New

Motorola pregateste SUPER smartphone-ul Milestone2 (Video)

Motorola a postat recent pe YouTube un filmulet in care este prezentat ultimul model de smartphone Motorola Milestone 2.

Caracteristicile Milestone 2 sunt impresionante si il face un veritabil telefon de business. O memorie interna de 8GB, tastatura slide-out QWERTY si un procesor de 1 GHz care sustine cu succes sistemul de operare 2.2.

motorola_milestone2

Posibilitatile de conectivitate ale Milestone 2 sunt suficiente pentru oricare tip de utilizator. 3G, Wi-Fi, Bluetooth si MicroUSB. Memoria interna (Internal Memory) de 8 GB permite extensie prin card pana la capacitatea de 32 GB.
Acest device vine cu Flash Player si o camera foto/video cu rezolutie de 5 MP luminata de un de un dual LED care permite captura video de pana la 720p HD. Este un veritabil Media Player (video / audio), aparat foto / video si "stick" de stocare a datelor.

Momentan nu se stie data de lansare si nici pretul la care acest device va fi prezent in magazine, dar cand va fi facut un anunt oficial in acest sens, vom reveni cu detalii.

New Motorola Milestone 2.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
aplicatii telefon qwerty, jocuri de descarcat pentru telefoane qwerty, jocuri si aplicatii pentru nokia qwerty, descarcare jocuri pt telefoane nokia qwerty, Motywy na telefon sony ericsson qwerty do pobrania, gry na telefon qwerty download, tapety motorola milestone download, aplicatii pentru telefon qwerty, download jocuri pentru telefon cu tastatura qwerty, descarcare jocuri telefon nokia qwerty, Aplicatii pt telefon cu tastatura qwerty, motywy na samsunga qwerty, descarcare jocuri gratis pt telefoane cu taste qwerty, aplikacje na samsung qwerty, teme pentru TELEFOANE LG cu tastatura qwerty, jocuroi pentru tastatura querty, gry na telefon,querty,pobierz, aplicati samsung qwerty download, download jocuri ptr.telefoane samsung cu tastatura, pobierz grę na telefon qwerty,
Back to top button
Close