MOTOROLAWhat's New

Motorola pregateste SUPER smartphone-ul Milestone2 (Video)

Motorola a postat recent pe YouTube un filmulet in care este prezentat ultimul model de smartphone Motorola Milestone 2.

Caracteristicile Milestone 2 sunt impresionante si il face un veritabil telefon de business. O memorie interna de 8GB, tastatura slide-out QWERTY si un procesor de 1 GHz care sustine cu succes sistemul de operare 2.2.

motorola_milestone2

Posibilitatile de conectivitate ale Milestone 2 sunt suficiente pentru oricare tip de utilizator. 3G, Wi-Fi, Bluetooth si MicroUSB. Memoria interna (Internal Memory) de 8 GB permite extensie prin card pana la capacitatea de 32 GB.
Acest device vine cu Flash Player si o camera foto/video cu rezolutie de 5 MP luminata de un de un dual LED care permite captura video de pana la 720p HD. Este un veritabil Media Player (video / audio), aparat foto / video si "stick" de stocare a datelor.

Momentan nu se stie data de lansare si nici pretul la care acest device va fi prezent in magazine, dar cand va fi facut un anunt oficial in acest sens, vom reveni cu detalii.

New Motorola Milestone 2.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
motywy na samsunga qwerty, jocuri pentru telefon qwerty, Download jocuri pentru telefon qwerty, jocuri si aplicatii pentru nokia qwerty, descarcare jocuri gratis pt telefoane cu taste qwerty, download jocuri pentru telefon cu tastatura qwerty, Jocuri Telefon Qwerty download, teme pentru TELEFOANE LG cu tastatura qwerty, gry java na telefon qwerty pobierz, Gry na lg z qwerty java, aplicatii pentru telefon qwerty, dowlod jocuri gratis pentru telefon cu tastatura qarty, descarcare jocuri pt telefoane nokia qwerty, pobierz grę na telefon qwerty, jocuri de descarcat pentru telefoane qwerty, Motywy na telefon sony ericsson qwerty do pobrania, Dowland jocuri pentru querty gratis, Aplicatii pt telefon cu tastatura qwerty, aplicatii telefon qwerty, descarca jocuri pentru telefon cu tastatura,
Back to top button
Close