MOTOROLAWhat's New

Motorola pregateste SUPER smartphone-ul Milestone2 (Video)

Motorola a postat recent pe YouTube un filmulet in care este prezentat ultimul model de smartphone Motorola Milestone 2.

Caracteristicile Milestone 2 sunt impresionante si il face un veritabil telefon de business. O memorie interna de 8GB, tastatura slide-out QWERTY si un procesor de 1 GHz care sustine cu succes sistemul de operare 2.2.

motorola_milestone2

Posibilitatile de conectivitate ale Milestone 2 sunt suficiente pentru oricare tip de utilizator. 3G, Wi-Fi, Bluetooth si MicroUSB. Memoria interna (Internal Memory) de 8 GB permite extensie prin card pana la capacitatea de 32 GB.
Acest device vine cu Flash Player si o camera foto/video cu rezolutie de 5 MP luminata de un de un dual LED care permite captura video de pana la 720p HD. Este un veritabil Media Player (video / audio), aparat foto / video si "stick" de stocare a datelor.

Momentan nu se stie data de lansare si nici pretul la care acest device va fi prezent in magazine, dar cand va fi facut un anunt oficial in acest sens, vom reveni cu detalii.

New Motorola Milestone 2.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descarcare jocuri gratis pt telefoane cu taste qwerty, tapety motorola milestone download, jocuroi pentru tastatura querty, teme pentru TELEFOANE LG cu tastatura qwerty, aplicatii pentru telefon qwerty, gry na telefon download qwerty, jocuri de descarcat pentru telefoane qwerty, Dowland jocuri pentru querty gratis, download jocuri pentru telefon cu tastatura querty, descarcare jocuri pt telefoane nokia qwerty, aplikacje na samsung qwerty, descarcare jocuri telefon nokia qwerty, download jocuri ptr.telefoane samsung cu tastatura, jocuri si aplicatii pentru nokia qwerty, Download jocuri pentru telefon qwerty, Jocuri Telefon Qwerty download, aplicati samsung qwerty download, Aplicatii pt telefon cu tastatura qwerty, download jocuri pentru telefon cu tastatura qwerty, gry na telefon,querty,pobierz,
Back to top button
Close