MOTOROLAWhat's New

Motorola Droid RAZR primeste upgrade de software si in Europa

In urma cu doua saptamani, Verizon a anuntat un update de intretinere pentru telefoanele mobile Motorola Droid RAZR din SUA, update ce avea sa aduca o serie de imbunatatiri feature-urilor acestui smartphone, cel mai subtire dintre cele existente deja pe piata, cu o grosime de doar 7.1mm.

Ei bine, se pare ca anul nou a venit cu o veste buna si pentru posesorii din Europa a acestor smatrphone-uri, Motorola facand recent disponibil un update de software si pentru varianta europeana a Droid RAZR. Update-ul poarta numarul 651.73.30 si aduce o serie de feature-uri si aplicatii noi, cum ar fi noua versiune Evernote, si imbunatatiri pentru cele existente deja, cum ar fi o conexiune Bluetooth mai performanta.

motorola_razr

Changelog:
  • New Evernote application – Save your ideas, things you like, things you hear, and things you see.
  • Camera – General improvements to camera performance
  • New Smart Rule Trigger – ‘Motion Detection’
  • Security features – Added new security features in the GoogleAndroid™ release
  • Phone stability – Improvements on call performance and Bluetooth® connectivity
  • Localisation improvements
  • Wi-Fi performance and stability General improvements to Wi-Fi connectivity

Update-ul de software pentru Motorola Droid RAZR este disponibil OTA (Over The Air) in urmatoarele tari: Cehia, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Olanda, Romania, Finlanda, Danemarca, Serbia, Suedia, Germania (in reteaua T-Mobile), Marea Britanie, Slovacia, Spania, Polonia si Norvegia. Daca sunteti posesor Motorola RAZR si nu ati primit inca update-ul, verificati daca aceasta este disponibila in setarile telefonului.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل التحديث لموتورولا رازر إي, Update.lgmobile.com, بحوث حول صيانه ونصب الموترلا, שידרוג טלפון נייש מוטורולה רייזר, שדרוג מוטורולה רייזר,
Back to top button
Close