Android @GoogleMOTOROLAWhat's New

Motorola anunta lansarea Droid RAZR: va fi cel mai subtire telefon mobil

Cu siguranta va aduceti aminte de seria RAZR a celor de la Motorola (considerata a fi prima serie fashion de telefoane mobile). Ei bine, se pare ca seria va fi continuata cu noul smartphone Motorola Droid RAZR, a carui lansare a fost anuntata undeva in luna noiembrie a acestui an.

Motorola Droid RAZR va fi, din cate se pare, cel mai subtine telefon mobil din lume, cu o grosime de doar 7.1 mm, record pe care acum il detine varianta europeana a smartphone-ului Samsung Galaxy S II.

droid-razr

Telefonul va avea carcasa din Kevlar (fibra sintetica rezistenta para-aramid – folosita de obicei in aplicatiile spatiale si militare), ceea ce ii confera duritate si o rezistenta foarte mare la caldura, apa si praf. Ecranul Super AMOLED de 4.3 inci si rezolutie qHD (640×960) va avea la randul sau protectie Gorilla glass (rezistenta mare la zgarieturi), iar handset-ul va fi dotat cu un procesor OMAP4430 dual-core de 1.2 GHz, cu 1GB RAM, camera de 8MP care poate inregistra Full HD (1080p) si camera VGA secundara pentru apelurile video, port mini-HDMI, Wi-Fi, Bluetooth si GPS cu A-GPS. De asemenea, telefonul va avea si o baterie cu capacitate de 1800mAh.

Motorola Droid RAZR va rula Android Gingerbread 2.3 si va veni la pachet cu cateva feature-uri noi – printre care si Smart Actions (diminuarea automata a luminozitatii display-ului, oprirea atomata a functiilor Bluetooth si WiFi etc.) – si aplicatii preinstalate, ca de exemplu MotoCast (streaming de pe PC a pozelor, filmelor si a melodiilor), aplicatie marca Motorola ce inlocuieste iCloud.

Droid RAZR va fi disponibil pentru pre-comenzi incepand de pe data de 27 octombrie si se preconizeaza ca pretul sau va fi undeva in jurul sumei de 299$ (pentru contracte de minim 2 ani cu operatorii de telefonie mobila).

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

One Comment

Leave a Reply

Back to top button