Android @GoogleLENOVOMOTOROLAWhat's New

Motorola a lansat Moto G 2014 cu versiune 4G

Motorola Moto G a fost un dispozitiv surprinzator in momentul lansarii sale, reprezentand combinatia perfecta dintre configuratia buna, optiunile software suplimentare si pretul accesibil, ceea ce i-a permis sa devina unul dintre cele mai populare telefoane Android de pe piata telefoanelor mobile. Modelul original a fost actualizat ulterior cu o versiune 4G, cu doar patru luni inainte de lansarea celei de-a doua generatii, iar acum este randul acesteia din urma sa faca si ea saltul la tehnologia oferita de conectivitatea LTE.

Noul terminal Moto G 4G (2015) este oferit intr-o configuratie Dual SIM si beneficiaza si de aportul suplimentar al unui modem radio LTE. Pentru a compensa consumul energetic mai ridicat al acestui modem, Moto G 4G 2015 foloseste un acumulator cu o capacitate de 2390 mAh, cu aproximativ 15 procente mai crescuta decat cea de 2070 mAh a modelului anterior 3G. Aceasta modificare a determinat cresterea greutatii cu 6 grame.

sanatate-porumb

Lasand la o parte toate aceste specificatii tehnice, Moto G 4G 2015 este identic cu modelul Moto G 2014, avand ca si suport un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400, 1 GB de memorie RAM, 16 GB de memorie interna expandabila si un display IPS cu diagonala de 5” si rezolutie HD, precum si strat protector Gorilla Glass 3. Lista de dotari mai include interfete Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si doua camere foto cu senzori de 8, respectiv 2 MP. Platforma software a noului terminal este Android 5.0.2.

Dispozitivul mobil a fost anuntat la inceputul acestui an doar pentru piata chineza, unde acesta va fi comercializat, incepand cu a doua parte a lunii februarie. Intre timp, noul Moto G 4G 2015 a devenit disponibil, din data de astazi, si in Brazilia, semn ca Lenovo nu va limita disponibilitatea numai la piata din China. Deoarece compania nu a facut un anunt oficial, deocamdata disponibilitatea si preturile pentru piata europeana sunt inca necunoscute, dar merita sa asteptati lansarea lui pentru a beneficia de conectivitatea LTE.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل العاب لموبايل لينوفو, EKRAN KORUYUCU DARK CLOCK, تطبيقات لينوفو, تنزيل خلفيات تابلت لينوفو, تحميل خلفيات للموبايل لينوفو, تطبيقات الهاتف LENOVO, تطبيقات جوال لينفو, تحميل العاب هاتف لينوفو, احدث برامج لينوفو, lenovo a328 themes free download, тапет за телефон lenovo, العاب محمول lenovo, برامج lenovo, tapety na telefon hd lenovo, تحميل برامج lenovo, العاب تاب لينوفو, خلفيات لتاب لينوفو, تحميل العاب مجانية فقط على تابلت لينوڤو, برامج جهاز لينوفو الصيني, العاب مجانيهلتابلت لينوفو,
Back to top button
Close