Android @GoogleLENOVOMOTOROLAWhat's New

Motorola a lansat Moto G 2014 cu versiune 4G

Motorola Moto G a fost un dispozitiv surprinzator in momentul lansarii sale, reprezentand combinatia perfecta dintre configuratia buna, optiunile software suplimentare si pretul accesibil, ceea ce i-a permis sa devina unul dintre cele mai populare telefoane Android de pe piata telefoanelor mobile. Modelul original a fost actualizat ulterior cu o versiune 4G, cu doar patru luni inainte de lansarea celei de-a doua generatii, iar acum este randul acesteia din urma sa faca si ea saltul la tehnologia oferita de conectivitatea LTE.

Noul terminal Moto G 4G (2015) este oferit intr-o configuratie Dual SIM si beneficiaza si de aportul suplimentar al unui modem radio LTE. Pentru a compensa consumul energetic mai ridicat al acestui modem, Moto G 4G 2015 foloseste un acumulator cu o capacitate de 2390 mAh, cu aproximativ 15 procente mai crescuta decat cea de 2070 mAh a modelului anterior 3G. Aceasta modificare a determinat cresterea greutatii cu 6 grame.

sanatate-porumb

Lasand la o parte toate aceste specificatii tehnice, Moto G 4G 2015 este identic cu modelul Moto G 2014, avand ca si suport un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400, 1 GB de memorie RAM, 16 GB de memorie interna expandabila si un display IPS cu diagonala de 5” si rezolutie HD, precum si strat protector Gorilla Glass 3. Lista de dotari mai include interfete Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si doua camere foto cu senzori de 8, respectiv 2 MP. Platforma software a noului terminal este Android 5.0.2.

Dispozitivul mobil a fost anuntat la inceputul acestui an doar pentru piata chineza, unde acesta va fi comercializat, incepand cu a doua parte a lunii februarie. Intre timp, noul Moto G 4G 2015 a devenit disponibil, din data de astazi, si in Brazilia, semn ca Lenovo nu va limita disponibilitatea numai la piata din China. Deoarece compania nu a facut un anunt oficial, deocamdata disponibilitatea si preturile pentru piata europeana sunt inca necunoscute, dar merita sa asteptati lansarea lui pentru a beneficia de conectivitatea LTE.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ثيمات موبايل لينوفو, téma letöltés letoltese lenovo ingen, خلفيات لينوفو موبايل, تحميل موضوعات لموبايل لينوفو, ดาวน์โหลดวอลเปเปอร์lenovo, برامج موبايل lenovo, تطبيقات levono والعاب و برامج, العاب موبايل lenovo, jocuri pt lg tiruri dowland, تحميل العاب تليفون lenovo, lenovo p90 мнения, Jocuri java 320 lg download cu masini, تحميل العاب تابلت لينوفو, تنزيل تطبيقات لينوفو مجانا, تحميل تطبيقات للجوال لنوفو, العاب موبايل لينوفو, برامج لجهاز لينوفو, lg ku990 theme mobile9, wallpaper for lenovo A328, тапети за леново,
Back to top button
Close