iOS @AppleiOS NewsiPhoneWhat's New

Mophie Charge Force, noile carcase cu acumulatori pentru iPhone

Dispozitivele mobile iPhone nu dispun deocamdata de tehnologie de incarcare wireless nativa, iar aceasta deficienta este acoperita de producatorii de carcase pentru aceste telefoane. Mophie, companie cunoscuta pentru protectiile sale care includ baterii, a lansat o noua serie de carcase pentru iPhone care dispun de tehnologie de incarcare wireless.

Noile modele Juice Pack sunt livrate impreuna cu o placuta de incarcare. Acestea au o suprafata magnetica care prinde telefonul mobil, astfel incat acesta sa nu cada atunci cand este incarcat in masina sau pe suportul pentru birou.

husa mophieCarcasele Juice Pack sunt compatibile cu modelele iPhone 6/6s si iPhone 6 Plus/6s Plus. Acumulatorii inclusi au capacitate de 1.560 mAh si 2.420 mAh. Noua gama de produse se numeste Charge Force si include si modele asemanatoare pentru Samsung Galaxy S7/S7 edge (aceste smartphone-uri dispun deja de incarcare wireless nativa).

Noua carcasa cu acumulator Mophie Charge Force, care include si placuta de incarcare, are pretul de 100 de dolari pentru iPhone 6/6s si 130 de dolari pentru iPhone 6 Plus/6s Plus. Cei care doresc si un suport pentru masina trebuie sa mai adauge inca 60 de dolari.

Toate accesoriile pot fi comandate pe site-ul oficial Mophie.

Leave a Reply

Back to top button