Android @GoogleMobile AppsSONY

Miro si Tipo, noii membri middle-class ai seriei Xperia de la Sony, sunt lansati in aceasta vara

Noii membri al familiei Xperia, Sony Xperia Miro si Tipo incearca sa se impuna pe piata smartphone-urilor de clasa medie cu ICS la un pret accesibil. Noile modele au fost lansate pe 13 iunie 2012 mai devreme decat au fost anuntate, datorita unei campanii populare pe Facebook ce a redus cu cate 20 de secunde pentru fiecare like pe pagina lor. Xperia Tipo vine echipat si in varianta Dual-SIM, fiind astfel primul Dual-SIM cu Android de la Sony. Noile modele sunt echipate cu un procesor single-Core de 800MHz si un modul grafic Adreno 200, memorie RAM de 512MB si memorie de 4GB (Xperia Miro) respectiv 2,9GB (Xperia Tipo), adica cerintele minime pentru rularea ultimei versiuni a Androidului (Ice Cream Sandwich 4.0), deci este putin probabil sa poata rula aplicatii mai complexe si jocuri noi de inalta definitie.

Xperia Miro si Tipo sunt dotate cu camere cu senzor de 5MP respectiv 3,15MP ce pot filma VGA si stoca capturile pe un card microSD de pana la 32GB. Autonomia este asigurata de un acumulator de 1500mAh ce poate asigura 6 ore de convorbire in reteaua 3G. Datorita accesibilitatii vor fi mai mult ca sigur doua modele ce vor face senzatie pe piata smartphone-urilor ieftine care incepe sa fie tot mai importanta pentru marii producatori mai ales datorita volumului mare de utilizatori care nu pot accesa modelele de top din piata.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
tapety sony tipo, darmowe aplikacje na sony xperia miro, jeux cn arabla sony xperia tipo, hd schéma na mobil xperia , ソニーエリクソンティポ, tapety na tel sony xperia tipo, darmowe motywy na sony xperia hd, тапети за телефон sony xperia miro, برامج والعاب سوني ميرو, tapety sony xperia tipo chomikuj , gry na xperie tipo za free, sťahovať hry xperia tipo , tapety xperia tipo, エクスペリアミロ, stahuj hry na sony xperia typo zdarma, motywy do sony xperia tipo, تنزيل تطبيقات وبرامج والعاب سوني ميرو, सोनीफोन, tapety na xperia tipo hd, tapety na sony xperia tipo,
Back to top button
Close