Android @GoogleAndroid Games

Mind Games – Joc Puzzle Android

Mind Games este un nou joc pentru a va relaxa si, an acelasi timp, pentru a va pune mintea la contributie. Un joc pentru cei carora le place sa rezolve puzzle-uri si ghicitori. Pentru cei care doresc si se straduieste sa isi dezvolte logica si matematica.

Jocul este de fapt, o colectie a celor mai bune jocuri puzzle cu diferite grade de dificultate. In momentul de fata, jocul cuprinde 17 tipuri diferite de puzzle-uri, si 180 de niveluri.

Caracteristici principale:

  • Secvente de gandire din afara
  • Grafica buna
  • Coloana sonora intriganta
  • Jocul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta

Cum am spus, jocul este o colectie de puzzle-uri interesante. Unele sunt cunoscute de noi toti din copilarie – o varianta a jocului Reversi, puzzle-uri de sah, Peg Puzzle. Iar unele sunt o combinatie de doua jocuri avansate, cum ar fi sea battle sau Sudoku.

Mind Games este un joc puzzle pentru Android si pentru cei care vor sa se distreze, dar sa isi si imbunatateasca capacitatile mintale. Acest joc poate fi gasit pe Google Play sau descarcat gratuit direct de aici.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
اريد مواقع لتحميل الغاز لهاتف لج, come risolvere la prima enigma di mind games , لعبه الالغاز لنوكيا سيمبيان, العاب الغاز للجافا موبايل, loginiai zaidimai ipad, Gry java puzzle games download, تنزيل لعبة اللغز على موبايل نوكيا, ألعاب عقل لهواتف نوكيا غير أندرويد, download games htc الغاز, تنزيل ألعاب العقل مجانا ‏java, تنزيل العاب العقل في الموبايل, تنزيل لعب العقل على samsunG, mind games soluzione battaglia navale, Downlead ‎العاب العقل والاسئلة ‏‎ java, تطبيقات لألعاب العقل لهواتف الجافا, العاب الغاز للنوكيا, تنزيل لعبة اللغز سيمبيان, تنزيل العاب العقل سيمبيان, , تنزيل العاب ذهن وتفكير جافا,
Back to top button
Close