Android @GoogleAndroid Games

Mind Games – Joc Puzzle Android

Mind Games este un nou joc pentru a va relaxa si, an acelasi timp, pentru a va pune mintea la contributie. Un joc pentru cei carora le place sa rezolve puzzle-uri si ghicitori. Pentru cei care doresc si se straduieste sa isi dezvolte logica si matematica.

Jocul este de fapt, o colectie a celor mai bune jocuri puzzle cu diferite grade de dificultate. In momentul de fata, jocul cuprinde 17 tipuri diferite de puzzle-uri, si 180 de niveluri.

Caracteristici principale:

  • Secvente de gandire din afara
  • Grafica buna
  • Coloana sonora intriganta
  • Jocul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta

Cum am spus, jocul este o colectie de puzzle-uri interesante. Unele sunt cunoscute de noi toti din copilarie – o varianta a jocului Reversi, puzzle-uri de sah, Peg Puzzle. Iar unele sunt o combinatie de doua jocuri avansate, cum ar fi sea battle sau Sudoku.

Mind Games este un joc puzzle pentru Android si pentru cei care vor sa se distreze, dar sa isi si imbunatateasca capacitatile mintale. Acest joc poate fi gasit pe Google Play sau descarcat gratuit direct de aici.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تنزيل لعب العقل على samsunG, العاب عقل للموباسيل جافا, تنزيل لعبة اللغز على موبايل نوكيا, العاب عقل لنوكيا, تحميل لعبة اللغز للموبايل جافا, تحميل لعبة اللغز سيمبيان, تنزيل العاب العقل سيمبيان, تنزيل ألعاب العقل مجانا ‏java, loginiai zaidimai android, العاب الغااز لنوكياe72, ألعاب العقل للموبايل, تحميل لعبة العاب العقل علي النوكيا, تحميل تطبيقات والغاز لاتش تي سي, تحميل العاب الغاز موبايل سامسونج, %D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%A8+%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%82%D9%84+%D8%AC%D8%A7%D9%81%D8%A7, العاب الغاز للنوكيا, العاب الذهن والتفكير جافا, ألعاب ألغاز نوكيا سيمبيان , mind game soluzione primo, اريد مواقع لتحميل الغاز لهاتف لج,
Back to top button
Close