Microsoft @MobileMobile Apps

Microsoft Windows Phone Tango o trecere de la Mango la Windows Phone 8 Apollo

Dupa cum stiti cei de la Microsoft au incercat cu disperare prin Windows Phone 7.5 Mango sa se  schimbe ceva pe piata sistemelor de operare mobile, unde Android de la Google si iOS de la Apple conduc detasat. Se pare ca noul Windows Phone Tango nu difera foarte mult de versiunea anterioara si este conceputa in special pentru telefoanele din clasa medie unde Androidul este singur. Prin aceasta versiune cei de la microsoft incearca sa pregateasca piata pentru viitorul Microsoft Windows Phone 8 ce va purta numele de cod Apollo. Acesta se va concentra ca si varianta pentru desktop, mai mult pe tehnologia touch si va incerca sa prinda din urma Android, concurentul care face legea pe piata tabletelor.

             

Inca nu a fost anuntata o data certa pentru lasarea Microsoft Windows Phone 8 Apollo, dar varianta Mango va fi lansata in prima jumatate a acestui an. Speram ca prin aceste noi lansari Microsoft sa dovedeasca ca poate sa concureze cu Google si Apple pe piata viitoarelor generatii de smartphone-uri.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
mp3 .تنقو, aktualizacija gps zadarmo, jeux gratuit windows mobile 6.1 htc t8282, preuzimanje tango na telefon, nokia 206 tango indir , phone trecere, Telecharger applications pour windows phone 6.1/mobile9, dawnload for windows mobile 6.1, telcharger tango, aplikacja tango na nokia 206, العاب نوكيا دى٣, download aplikasi spb mobile shell untuk nokia e66, jeux java free pour windows mobile 6.1, app ที่ใช้ในการ อัพเดทซอฟแวร์ apk, Ekolaizer sony ericsson u5, windows xp samsung l870 mobile9, samsung duos igo8 indir, nokia 206 apps softuwer,
Back to top button
Close