Microsoft @MobileNOKIAWhat's New

Microsoft va renunta la brandurile Nokia si Windows Phone

Conform unor documente oficiale Microsoft destinate angajatilor companiei (si care accidental au ajuns in online), se pare ca Microsoft planuieste sa renunte pe parcursul procesului de tranzitie la brandurile Nokia si Windows Phone in materialele de promovare pentru dispozitivele mobile.

Dupa cumpararea diviziei telefoane a companiei Nokia, Microsoft a pastrat numele Nokia pentru dispozitivele mobile, acesta fiind cazul si pentru cele mai recente smartphone-uri lansate, Lumia 830 si Lumia 730. Insa in online se zvoneste deja ca aceste doua dispozitive vor fi ultimele telefoane lansate de Microsoft sub brandul Nokia, pe viitor urmand sa fie pastrat doar numele Lumia, sau probabil acesta va fi redenumit in Microsoft Lumia.

Lumia

De asemenea, Microsoft are de gand sa renunte, insa nu chiar atat de rapid, tranzitia in acest sens urmand sa fie graduala, si la numele Windows Phone pentru sistemul de operare mobil, acesta urmand sa se numeasca doar Windows, la fel ca sistemul de operare pentru PC-uri. Aceasta decizie se pare ca a fost luata in concordanta cu decizia Microsoft de integra pe viitor sistemul Windows Phone cu sistemul Windows pentru desktop-uri pentru a crea un sistem de operare universal, si, din cate se pare, nu va exista o lansare pentru Windows Phone 9, urmatoarea versiune a platformei mobile Microsoft urmand sa poarte, simplu, numele Windows 9.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http://www.google.com.mx/url?q=http://java.mob.org.es/brands/nokia/nokia_asha_210/, फोन समाचार, http://www.google.co.in/url?q=http://java.mob.org/brands/nokia/nokia_asha_210/,
Back to top button
Close