Microsoft @MobileWhat's New

Microsoft nu exclude posibilitatea de a lansa Cortana si pentru Android si iOS

Asistentul personal din Windows Phone, Cortana, prezinta asemenea calitati si performante incat si-a intrecut competitorii Siri si Google Now inca de cand se afla in stadiul de prototip. Iar entuziasmul care se invarte in jurul acestui asistent vocal face Microsoft sa nu excluda posibilitatea de lansare a Cortana si pentru alte platforme mobile, cum ar fi Android si iOS.

cortana

In cadrul conferintei SMX Advanced tinuta la Seattle, unul dintre oficialii Windows Phone a afirmat ca succesul Cortana este surprinzator pana si pentru Microsoft. De asemenea, acesta a adaugat ca cel mai probabil astfel de asistenti digitali vor deveni un element care va justifica investitia intr-un astfel de ecosistem pe viitor.

Avand in vedere faptul ca asistentul Cortana va deveni in curand disponibil si pentru sistemele Windows, utilizatorii de iOS si Android ar putea sa simta lipsa acestui asistent atunci cand vor trece de la folosirea PC-urilor la folosirea dispozitivelor mobile. Insa portarea Cortana pe alte platforme mobile ar insemna cu siguranta o miscare nu tocmai avantajoasa pentru Windows Phone, asistentul digital reprezentand un factor competitiv de care acest sistem de operare mobil are mare nevoie in prezent.

If you play this out five to ten years, and these assistants become the reason you choose Android or iOS or Windows, then what’s our position? Could Cortana be the thing that, as a Windows user, (makes me feel like) I’ve got to get a Windows phone?

Cortana este momentan disponibila ca developer preview si va fi lansata odata cu Windows Phone 8.1, pe 24 iunie 2014. Si cel mai probabil, Microsoft se concentreaza momentan pe ideea de a face Cortana sa fie cat mai folosita pe sistemele Windows inainte de a planui o posibila integrare a acesteia in alte platforme mobile.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descargar cortana para android, Λήψη παιχνιδιών για κινητό LT-385, , aplikasi cortana untuk android jb, windows 8.1 за телефон игри, baixar cortana android, ταπετσαριες vans για ταμολετ, descargar cortana para symbian, telecharger assistant cortana pour android , download aplikasi cortana untuk android, डिजिटल सहायक, cortana para android 2.3, cortana apps कया है, cortana क्या है,
Back to top button
Close