Android @GoogleMobile Apps

Meizu PRO 6 lanseaza procesorul cu 10 nuclee si blitz circular cu 10 LED-uri

Chinezii de la Meizu au anuntat oficial ca vor lansa cel mai performant model din portofoliul lor, Meizu PRO 6. Acesta este inspirat mult chiar foarte mult din produsul celor de la Apple, iPhone 6, cu marginile rotunjite si cu design asemanator. Noul flagship chinezesc vine o premiera in categoria smartphone-urilor, lansand un procesor chipset Helio X25 de la MediaTek cu 10 nuclee un quad core tacta la 1.4GHz, alt quad-core la 2GHz si un Dual-core la 2.5GHz. Acestea intra progresiv in actiune in functie de necesitatile aplicatiilor ce ruleaza, la fel ca cele de pe platformele Windows. Astfel in functie de cum vor fi resimtite de utilizatori vor determina si alti producatori sa incerce aceasta varianta sau vor ramane limitati la octa-core dar cu frecvente de lucru mai mari. Acest megaprocesor va aduce pe langa o putere evident mai mare de calcul si un mic dezavantaj. Este vorba de consumul acestuia care va solicita foarte mult acumulatorul, acest fiind limitat de dimensiunile carcasei la un maxim de 2600mAh.

 

meizu-PRO-6

O alta surpriza lansata de cei de la Meizu este montarea in jurul camerei dorsale a unui cerc de LED-uri  in numar de 10 care au rolul de a putea fotografia subiectul in conditii de iluminare scazute pentru o captura cat mai buna calitativ.  Astfel senzorul Sony IMX230 de 21MP, va putea mult mai usor sa capteze lumina si sa permita fotografii de buna calitate.

O alta functie imprumutata de la Apple este 3D Touch Display cu comezi diferite in functie de gradul de apasare pe ecran.

Noul Meizu PRO 6 va rula Google Android 6.0 Marshmallow si impreuna cu cei 4GB de RAM  si spatiul de stocare de 32 sau 64GB, nu va avea probleme cu nicio aplicatie

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia.mobi/entry/van/main/C7-00, S5600 içın oyun indir,
Back to top button
Close