Mobile Apps

Mate 9 si Mate 9 Porsche Design, doua smartphone-uri de top de la Huawei

De curand, Huawei a anuntat  noul phablet Mate 9, care este accesorizat cu hardware de top, doua variante hardware, cu display plat si display curbat. In timp ce modelul Mate 9 standard se aseamana generatiilor precedente, varianta cu display curbat Porsche Design se indreapta spre publicul exclusivist, fiind realizat cu o atentie deosebita la detalii, cu hardware mai puternic si un pret destul de piperat.huawei-mate-9-specs

Huawei Mate 9 este primul smartphone al producatorului chinez care utilizeaza chipset-ul proprietar HiSilicon Kirin 960. Acesta ar trebui sa ofere performante superioare lui Snapdragon 820 alaturi de un consum redus de energie fata de generatia anterioara. Chipset-ul este alaturat unui ecran de 5,9” cu rezolutie Full HD, unui acumulator cu capacitate de 4.000 mAh, 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare. Conectorul USB Type-C si sistemul foto dual-camera cu sigla Leica, asemeni generatiei P9 din primavara, sau senzorul de amprenta nu lipsesc.

Varianta Mate 9 Porsche Design este o versiune exclusivista, dotata cu o serie de schimbari semnificative fata de modelul de baza. Acest terminal are un ecran de 5,5” cu rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli), usor curbat la margini (nu foarte diferit de seria Edge de la Samsung), 6 GB memorie RAM, 256 spatiu de stocare si un pret foarte mare. In timp ce, Mate 9 are un pret de intrare de 699 euro, varianta Porsche Design va costa 1.395 euro, fiind disponibil intr-o editie limitata.

mate-9-porsche-design-specs

Lansarea celor doua modele Huawei va avea loc in viitorul apropiat in Europa si Asia, urmand sa ajunga si in SUA mai tarziu.

Leave a Reply

Back to top button