iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMobile AppsMOBILE TIPS

How to mark all unread emails as read in iPhone / iPad Mail App

Aplicatia Mail a iOS este cu siguranta cea mai stabila aplicatie de email de pe iPhone sau iPad. Este adevarat ca nu este cea mai complexa, dar fiind dezvoltata de Apple special pentru propriile device-uri, este  cea mai sigura pentru cei care folosesc frecvent un cont sau mai multe conturi e mail pe iPhone.

Mail (aplicatia) permite adaugarea mai multe conturi de email si vizualizarea lor dintr-un “Inbox” comun sau din inbox-ul fiecarui cont adaugat pe iPhone. Mai multe detalii despre setari si functionalitati ale aplicatiei Mail le vom detalia intr-un tutorial viitor. Azi o sa ne rezumam numai la o problema de care se lovesc multi utilizatori. Marcarea simultana “ca citite” ca mai multor mesaje necitite din Inbox.

Utilizatorii de iPhone sau iPad care folosesc aplicatia Mail instalata default pe iOS, pot marca toate mesajele necitite din Inbox ca fiind citite “mark all as read” in doar cateva secunde.

Cum marcam simultan toate mesajele necitite din Inbox ca fiind citite pe iPhone sau iPad (Mark all unread email messages as read in iPhone Mail App)

1. Deschidem aplicatia Mail pe iPhone sau iPad si ne asiguram ca dormim marcarea tuturor mesajelor necitite ca fiind citite, fara a scapa vreun mesaj important care chiar ar necesita deschiderea lui.

IMG_2775

2. Apasam “Edit” din partea dreapta-sus a aplicatiei Mail, apoi in partea de jos pe Mark All.

IMG_2776

3. In meniul care se deschide selectam optiunea “Mark as Read

IMG_2777

Dupa ce selectam ca “marcat ca citit”, Mark as Read, toate mesajele cititie din Inbox sau All Inboxes vor fi marcate ca fiind citite.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Transformers C7.00العاب, aplikace samsung gt c3750 stahuj, Gt-A5230 uyumlu wep sayfasi indir, Http://go.store ovi.mobi/entry/van/music/N111., opera mini za telefone koji nisu androidi download, ใบรับรอง หมดอายุ download, teme pentru telefon samsung download, تطبيقات لهاتف سامسونغ 5222, Up date.lgmobile.com, กวดอีเมลในไอโฟน, buscar aplicaciones para k660, nokia.mobi/entry/van/mباسم أain/701, aplikacie kompas na s80 symbian, samsung gt c3510 wifi podesavanja, activare gipies telefon, nokia.mobi/entry/van/tones/games, darmowe aplikacje samsung GT c3050, www.العاب سوني اركسون سدار, Atualizar celular lg a290, samsung S5610K uygulama kilıdi kaldirma kodu,
Back to top button
Close