DownloadsMicrosoft @MobileMobile Apps

Manage your Tasks in Windows Mobile

Telefoanele din generatiile noi sunt folosite in foarte multe scopuri. Primire si efectuare de apleri voce, apeluri video, SMS-uri, e-mail-uri, mesaje chat, fisiere (prin Bluetooth si Wireless), jocuri si alte aplicatii de divertisment. Tot telefoanele mobile sunt cele care joaca rolul de music player, video recorder & player, sistem de navigatie (GPS), organizator, camera foto / camera video. Sumedenia de aplicatii care pot fi instalate si rulate simultan pe un telefon mobil (smartphone) il transforma pe acesta intr-un mini PC de buzunar. Pocket PC.
Ca si la un calculator de birou sau laptop cu sistem de operare Windows 7 sau Windows XP, si pe un pocket PC este bine sa avem instalate programe de management al aplicatiilor instalate. In cazul PC-urilor exista un task manager si tool-ul Windows Services de unde ne putem administra procesele si aplicatiile care sa ruleze pe sistemul de operare. Pentru telefoanele mobile care ruleaza Windows Mobile, acest lucru il poate face o aplicatie care sa va permita administrarea / managementul task-urilor.
ArkSwitch este una si cea mai recomandata aplicatie pentru management-ul task-urilor pe telefoanele mobile cu sistem de operare Windows Mobile. Aceasta aplicatie va ofera un management complet al aplicatiilor si va ajuta sa optimizati sistemul de operare al telefonului.

arkswitch

Aplicatia ArkSwitch a fost proiectata special pentru WM6.5.3, dar ea poate fi utilizata si pe smartphone-urile cu WM 6.5. Singura problema a aplicatiei in WM 6.5 este absenta butonului de lansare aplicatiei din partea de sus a home screen-ului. Cine va instala aceasta aplicatie va trebui sa apese pe zona ramasa libera in partea de sus a ecranului pentru a putea lasa aplicatia.

"This application was designed specifically for WM6.5.3. Although it has been reported to work on WM6.5, I cannot recommend its use on that OS. You could enable WM6.5 compatibility mode, but it just wouldn’t be the same without top bar integration."

trance

ArkSwitch este o solutie complexa de task management pentru telefoanele mobile. Pentru mai multe detalii si download accesati : arkswitch.codeplex.com.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
huawei taakbeheer, aplikasi pengelola tugas hp samsung, dimana pengelola tugas nokia x, taakbeheer nokia lumia, windows mobile ライブ壁紙, baixar jogo mobile empire figther 320x240 gratis, jogo mobile empire figther 320x240 gratis, baixar aplicativo android no samsung mobile 6.5,
Back to top button
Close