DownloadsMicrosoft @MobileMobile Apps

Lyrics Finder 1.0 – Freeware App for Windows Mobile

Pentru cei care sunt in cautarea unei aplicatii Windows Mobile care sa ii ajute sa gaseasca in timp record si sa downloadeze versurile melodiilor preferate pe telefoanele din dotare, Lyrics Finder este exact aplicatia de care aveti nevoie.

Lyrics Finder 1.0 este o aplicatie cu interfata simpla si foarte usor de folosit. Imediat ce deschidem aplicatia suntem intampinati (doar) de doua butoane, Search si Cache (cu ajutorul butonului Cache putem vedea care au fost versurile cautate anterior si downloadate pe mobil. Acestea pot fi deschise fara a fi necesara conectarea la Internet).

lf_1 lf_2

Butonul Search ne trimite pe pagina unde putem cauta versurile (lyrics) dorite. Acestea pot fi cautate dupa 3 criterii: numele melodiei, numele artistului, fragmente din versurile cautate (in timpul cautarii pe ecranul mobilului vor fi afisate citate celebre, metoda de combatere a plictiselii :P). La fiecare cautare aplicatia va afisa primele 20 de rezultate (putem schimba setarea din Settings). Pentru afisarea urmatoarelor rezultate (pana la 100) apasam butonul More din partea de jos a ecranului. Pentru a vizualiza versurile, selectam rezultatul dorit si apoi apasam butonul Text. In timpul afisarii, versurile sunt downloadate si stocate in Cache (versurile care au fost downloadate vor fi marcate automat cu verde).

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza aceasta aplicatie, vizionati clipul urmator:

(Freeware!) & Enjoy music! ;)

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
muzikos ieskiklis, mobile dainu paieska, dziesma lyrics finder, dainu ieskiklis, jeux java jar 240x320, muzikos ieškiklis nnkia, הורדת יישומים java, Dainos Muzika mobile download, lirik windows mobile,
Back to top button
Close