Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile AppsWhat's New

Lux Auto Brightness, aplicatia Android care ajusteaza luminozitatea telefonului

Dezvoltatorul Vito Cassisi ne ofera o aplicatie destul de folositoare care poarta numele Lux Auto Brightness si are ca si platforma soft Google Android. Pretul aplicatiei este de 11, 79 lei.

 

Din punct de vedere functional, Lux Auto Brightness ajusteaza automat luminozitatea display-ului smartphone-ului sau a tabletei in functie de mediul in care se afla utilizatorii. Astfel incat, daca acestia intra intr-o incapere cu lumina slaba, aplicatia Lux Auto Brightness va reduce luminozitatea ecranului telefonului mobil pentru ca acesta sa poata fi folosit pentru a citi, dar si pentru a prelungi durata de utilizare a acumulatorului. De asemenea, Lux Auto Brightness ajusteaza si culoarea ecranului smartphone-ului in mod automat, astfel incat utilizatorii sa il poata utiliza cu usurinta chiar si pe timpul noptii.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia.mobi/entry/van/main/700, jawa hry 240/320 sony ericsson, Auto בהירות LG, Alerta mesaje pt iphone , download, Go.store.ovi.mobi/entry/van/graphics/n110, בהירות אוטומטית אנדרואיד, game java perang,
Back to top button
Close