ASUS

Transformer 3 Pro ir Transformer 3 Mini, du ASUS planšetiniai kompiuteriai, paruošti paleidimui

Tabletele ASUS iš diapazono Transformer cu Windows au ajuns la cea de atreia generatie, iar compania taiwaneza a luat in vizor piata de computere ultraportabile high-end. Noile modele Transformer 3, Transformer 3 Pro ir Transformer 3 Mini sunt realizate special pentru a concura cu gama Surface apie la Microsoft. Bineinteles, asa cum era de asteptat, ASUS castiga batalia pretului, in timp ce ofera hardware cel putin la fel de performant.

Varful de gama il reprezinta modelul Transformer 3 Pro, o tableta de 12,6″ cu rezolutie de 2880 x 1920 pixeli. Aceasta vine dotata cu procesoare i5 si i7 din generatia Skylake, 16 GB memorie RAM, SSD-uri de maximum 1 TB si se livreaza cu o tastatura confortabila cu o cursa de 1,4 mm, asemanatoare cu cea de pe laptopurile obisnuite, care vine chiar si cu retroiluminare LED. Carcasa este confectionata din metal, iar pe partea din spate este atasat un suport metalic, care poate fi pus in orice pozitie doreste utilizatorul.

transformer-3-pro

In ceea ce priveste conectivitatea, tableta Transformer 3 Pro este echipata cu port-uri USB Type-C, Thunderbolt 3, USB 3.0, mufa HDMI si este compatibila cu o gama vasta de accesorii. ASUS lanseaza pe langa Transformer 3 Pro si accesoriile Pen, Universal Dock ir AudioPod, cat si ROG XG Station 2. Aceasta din urma poate oferi gazduire unei placi video dedicata, dandu-i tabletei compatibilitate cu headset-uri VR high-end precum Oculus Rift si HTC Vive. Modelul de baza este livrat cu un pret de intrare in gama de 999 de dolari.

Transformer 3 este similar in termeni de design, fiind realizat tot cu un display de aproximativ 12,6″. Cu toate ca ASUS afirma ca va integra tot procesoare Skylake, este posibil sa fie vorba doar despre modele Core i3 si i5. Acest lucru asigura un profil slim si poate fi configurat cu SSD de maximum 512 GB si cel mult 8 GB memorie RAM. Suportul metalic de pe spate a fost eliminat in favoarea tastaturii Sleeve Klaviatūra, care ofera aceeasi cursa de 1,4 mm si doua pozitii de sprijin pentru tableta. Pretul pentru Transformer 3 este de 799 dolari pentru varianta de baza.

Transformer 3 Mini constituie solutia de buget pentru tablete cu Windows 10 din partea ASUS. Acesta vine cu display de 10″ si este echipata cu un suport care poate fi asezat in orice pozitie, are un senzor de amprenta si masoara 8,2 mm in grosime. Modelul Transformer 3 Mini este dotat cu procesoare Intel Atom pe arhitectura Kabby Lake. Aceasta varianta nu a primit un pret de pornire.

transformer-3-mini

Niciuna dintre tabletele ASUS Transformer 3 nu are confirmata o data de lansare, dar ASUS obisnuieste sa aduca pe piata tehnologica astfel de produse la scurt timp dupa dezvaluire.

Palikti atsakymą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti *

Mygtukas Atgal į viršų