APŽVALGOSKas naujo

Pixel Buds A-Series sunt acum disponibile într-o nouă nuanță superbă de albastru

Căutați perechea perfectă de căști adevărate fără fir pe care să le utilizați alături de Pixel 6a mid-ranger de la Google cu reducere permanentă sau Pixel Fold, primul de acest fel, odată ce precomanda este îndeplinită? Ce zici de noul Pixel Buds A-Series într-o nuanță nouă și superbă de albastru?

Recunoașteți, ați uitat complet de culoarea „Sky Blue” despre care se zvonește cu ceva timp în urmă și s-a scurs în toată gloria săptămâna trecută. Cu atâtea alte lucruri interesante de hardware și software dezvăluite oficial și complet detaliate la conferința I/O de ieri, evident că nu vă putem învinovăți dacă ați ratat această lansare relativ redusă, dar a sosit momentul să luați în considerare măcar o achiziție.

Colorată în albastru deschis este numită “Sea” (din motive destul de clare), iar Pixel Buds A-Series este disponibilă în prezent în SUA în patru nuanțe diferite, fără a fi nevoie de așteptare sau proces de precomandă.

Pixel Buds A-Series sunt acum disponibile într-o nouă nuanță superbă de albastru “Sea“.

Toate cele patru opțiuni de culoare au același preț de 99 de dolari, dar în timp ce magazinul oficial Google din SUA și Best Buy nu oferă niciun fel de reducere în momentul scrierii acestui articol, Amazon listează deja nuanța Sea cu 2 dolari sub prețul său recomandat.

Sea Pixel Buds A-Series
Sea Pixel Buds A-Series

Asta nu este cu siguranță foarte mult, și dacă ești răbdător, probabil vei putea economisi cel puțin un pic mai mult în viitorul apropiat, având în vedere că mai multe oferte recente au redus prețurile pentru nuanțele mai vechi la 79 de dolari și chiar mai puțin la retaileri precum Amazon și Best Buy.

Cu toate acestea, raportul calitate-preț este destul de solid chiar și la prețul de 99 de dolari și chiar fără anularea zgomotului activ de ultimă generație. Acest lucru se datorează faptului că Pixel Buds A-Series de la Google este, fără îndoială, una dintre cele mai bune căști wireless buget de pe piață astăzi în ceea ce privește calitatea sunetului, durata de viață a bateriei, apelurile vocale, confortul și conectivitatea Android fără probleme, iar în această nuanță de albastru deschis, acestea sunt și incredibil de impresionante.

slaptumas

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Palikti atsakymą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti *

Mygtukas Atgal į viršų