iOS @AppleiPhonePamokaKas naujo

Pataisyti iPhone mikrofono režimai šiuo metu nepasiekiami

Mikrofono režimai šiuo metu nepasiekiami” este o problema pentru foarte multi utilizatori de iPhone care incearca sa activeze Voice Isolation arba Wide Spectrum in timpul apelurilor voce.

In mod normal, toate modelele de iPhone XS sau mai recente, ar trebui sa accepte aceasta caracteristica de filtrare a vocii in timpul apelurilor telefonice, odata cu lansarea iOS 16.4.

Pana la iOS 16.4, Voice Isolation ir Wide Spectrum nu erau disponibile decat pentru apelurile FaceTime. Apple a extins aceasta caracteristica, dar din cate se pare, multi utilizatori nu se pot bucura de ea.

Mikrofono režimai šiuo metu nepasiekiami
Mic modes are currently unavailable

Pataisyti iPhone mikrofono režimai šiuo metu nepasiekiami

Apple nu ofera din pacate o solutie pentru rezolvarea acestei probleme. Multi utilizatori se plang pe forumul oficial al Apple ca eroarea apare pentru fiecare mod pe care incearca sa-l activeze pentru microfon. “Voice Isolation mode are currently unavailable” sau “Wide Spectrum mode are currently unavailable“.

Din ce am testat pe un iPhone 12 Pro, iPhone 13 Pro si iPhone 14 Pro, rezolvarea este foarte simpla. Initializeaza un apel cu cineva si incearca sa activezi “Voice Isolation” sau “Wide Spectrum”. Daca functia nu este dispnibila, inchide apelul, restarteaza iPhone, apoi reapeleaza. In cazul meu a functionat pe toate modelele de iPhone mentionate anterior.

slaptumas

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Palikti atsakymą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti *

Mygtukas Atgal į viršų