Mobilioji navigacija @GPS

Garmin 2012 navigatie la superlativ cu harti actualizate

Cei de la Garmin tin pasul cu noile tendinte si continua sa ramana liderul mondial pe piata dispozitielor GPS dedicate si dupa ce au pierdut piata mobilelor datorita declinului telefoanelor mobile cu Symbian OS. A fost dezvoltata cu ajutorul dezvoltatorilor romani si ultima versiune pentru R.O.A.D. 2012, ce contine actualizari si inbunatatiri fata de varianta R.O.A.D. 2008.

Hartile sunt mai detaliate, au incluse noi POI-uri, obiective turistice, cladiri 3D si noile autostrazi (ca sunt foarte multe). Dimensiunea fisierului este mai mare aprox. 470MB si datorita modului de criptare trebuiesc facute update-uri de firmware la unele device-uri. Software-ul R.O.A.D. 2012.10 poate fi achizitionat de pe site-ul reprezentantului Garmin in Romania Sheba Distribution.

Pe piata exista o gama variata de dispozitive GPS ce va ofera libertatea de a opta pentru solutia cea mai potrivita cu privire la acest gadget ce devine aproape indispensabil la calatoriile lungi in locuri mai putin cunoscute. Speram ca odata cu aceasta lansare si ceilalti producatori de software de navigatie sa isi updateze produsele si prin acest lucru utilizatorii sa beneficieze de cele mai bune solutii de orientare imbinate cu cele mai performante tehnologii in domeniu.

Vienas komentaras

Palikti atsakymą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti *

Mygtukas Atgal į viršų