iOS @AppleiOS programosiPhoneProgramėlės mobiliesiemsPamokaKas naujo

Ištaisykite „WhatsApp“ strigtį „iOS 16.1 Beta“ – neveikia nuotraukų / vaizdo įrašų siuntimas

Apple a publicat recent versiunea beta a iOS 16.1 pentru toti utilizatorii de iPhone care au device-urile inrolate in Apple Beta Program Software. Noua versiune aduce cateva caracteristici importante fata de iOS 16, insa vine si cu unele incompatibitati pentru aplicatii precum WhatsApp.

Cea mai recenta versiune, WhatsApp 22.19.75 pentru iOS se inchide imediat ce utilizatorul doreste sa trimita una sau mai multe poze intr-o conversatie. Pur si simplu aplicatia WhatsApp se inchide subit fara un mesaj de eroare vizibil utilizatorilor.

Este destul de stresanta acesta problema, daca tinem cont ca aplicatia este foarte utilizata pentru schimbul de fisiere media in conversatii. Totusi acesta este riscul pe care ni-l asumam atunci cand instalam o versiune beta a unui sistem de operare sau a unei aplicatii.

Din fericire, daca aveti iOS 16.1 Beta si doriti sa trimiteti poze sau video, exista un fix pentru WhatsApp crashing in iOS 16.1.

Ištaisykite „WhatsApp“ strigtį „iOS 16.1 Beta“ – neveikia nuotraukų / vaizdo įrašų siuntimas

Daca doriti sa trimiteti video sau poze pe WhatsApp de pe un iPhone cu iOS 16.1 Beta, exista o metoda care sa va salveze de inchiderea subita a aplicatiei.

1. Mergeti in aplicatia Photos si selectati pozele si video pe care doriti sa le expediati pe WhatsApp. Daca aveti de trimis o singura poza / video, tineti apasat pe imagine pana apare meniul rapid.

2. Selectati “Share”, apoi WhatsApp din lista de aplicatii in care doriti sa partajati imaginile selectate.

Fix WhatsApp crashing in iOS 16.1 Beta - Send photos / videos not working
Share Photos to WhatsApp in iOS 16.1

3. Se va deschide aplicatia WhatsApp si trebuie sa selectati contactul sau grupul catre doriti sa expediati poza selectata.

Pana cand WhatsApp (Meta) sau Apple vor face un update care sa inlature “WhatsApp crashing in iOS 16.1 Beta”, aceasta este singura metoda prin care putem trimite poze si video de WhatsApp.

Desigur, puteti scoate iPhone din Beta si sa instalati iOS 16 versiunea finala, lansata oficial pentru toti utilizatorii. Acest downgrade presupune insa reinstalarea intregului sistem de operare iOS.

slaptumas

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Palikti atsakymą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti *

Mygtukas Atgal į viršų