iOS @AppleiPhoneProgramėlės mobiliesiemsPamokaKas naujo

„ChatGPT“, skirta „iPhone“ ir „iPad“.

Sunt multe aplicatii „ChatGPT“, skirta „iPhone“ ir „iPad“., insa o solutie implementata in iOS prin care sa utilizezi acest limbaj al inteligentei artificiale (AI), nu se intrevede prea curand. Apple pare ca s-a limitat la Siri, in timp ce Microsoft a implementat deja GTP-4 in Bing si urmeaza asistentul Copilot in suita de aplicatii Microsoft 365.

Vestea buna este ca daca vrei sa ai acces la cea mai noua versiune de ChatGPT de pe iPhone, gratuit si fara sa instalezi vreo aplicatie, o poti face foarte simplu, urmand pasii din tutorialul nostru.

Cum adaugi ChatGPT pentru iPhone sau iPad

1. Deschizi Safari pe iPhone si accesezi https://chat.openai.com/.

2. Apasa butonul cu optiunile de partajare (share) din partea de jos a Safari, apoi din lista de optiuni alege “Share to Home Screen”.

„ChatGPT“, skirta „iPhone“ ir „iPad“.
Add ChatGPT to iPhone Home Screen

3. Alegi numele noului shortcut (aplicatiei) care doresti sa apara pe Home Screen, apoi apesi pe “Add“.

ChatGPT pentru iPhone

Acum poti accesa foarte simplu ChatGPT de pe ecranul iPhone, fara sa fie nevoie sa mai instalezi alte aplicatii.

In acelasi fel puteti adauga shortcut la ChatGPT si pe iPad sau iPod touch.

Majoritatea aplicatiilor care sunt prezente in App Store folosesc de fapt API al ChatGPT si aduc rezultatele tot intr-o interfata web.

AI de la Apple

Am vazut ca foarte multi confunda Siri cu inteligenta artificiala si spun ca Apple este mult in urma la acest capitol. Cea de a doua jumatate este foarte adevarata. Apple nu a anuntat nimic despre intentia de a lansa un asistent AI pentru posesorii de iPhone, iPad, Mac sau alte dispozitive. Cat despre Siri, lucrurile stau cu totul altfel. Siri nu foloseste limbajul AI, iar cat despre dezvoltare …

Apple a lansat Siri odata cu iOS 5 (oct. 2011) si in fiecare an compania a spus ca acest asistent va deveni mai inteligent si capabil sa execute cat mai multe cerinte ale utilizatorilor. Din pacate, suntem in primavara lui 2023 si acest lucru nu s-a intamplat. Siri a evoluat foarte putin, motiv pentru care multi utilizatori de iPhone, iPad si Mac uita de existenta lui. Personal, daca nu as fi avut HomePod nu as fi utilizat Siri niciodata.

slaptumas

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Palikti atsakymą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti *

Mygtukas Atgal į viršų