iOS @AppleiOS AppsiOS NewsiPhoneWhat's New

Lockscreen-ul in iOS 7.1.1 poate fi pacalit cu ajutorul Siri!

Atunci cand a fost lansat iPhone 5S, s-a considerat ca dispozitivul are o securitate foarte buna, greu de pacalit, datorita scanner-ului de amprente cu ajutorul caruia utilizatorii pot sa blocheze si sa deblocheze ecranul acestuia. In timp ce acest lucru este adevarat (securitatea fiind astfel mult imbunatatita fata de cea standard, cu codul de securitate), s-a descoperit un exploit pe ultimul update iOS 7.1.1 care poate ocoli orice metoda de securitate folosita de utilizator pentru a bloca ecranul dispozitivelor iOS folosite (inclusiv cea cu scanner-ul de amprente).

Astfel, daca aveti activat sa puteti accesa Siri de pe lockscreen, puteti sa ii cereti acestuia sa efectueze diverse task-uri pentru dvs, pe care in mod normal nu le puteati face decat dupa ce deblocati dispozitivul. De exemplu, puteti sa cereti Siri sa enumere contactele din telefon sau sau apeleze anumite contacte din telefon, si sa le trimita acestora mesaje text sau e-mailuri.

bypass-lockscreen-siri-ios711

Utilizatorul care a descoperit glitch-ul din iOS 7.1.1 a dezvaluit ca prin intermediul Siri, fara a debloca dispozitivul iOS, se poate de asemenea edita, copia sau share-ui contactele de pe acesta.

In cazul in care sunteti ingrijorati pentru securitatea sau intimitatea dvs, se recomanda ca, pana Apple va rezolva aceasta problema, sa dezactivati accesarea Siri din Lockscreen, sau, pentru o mai buna precautie, dezactivati Siri de tot.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
en.amtelefon.com/mobile/mobile-apps/page/2/, content, nokia c5 03 vaibar sis,
Back to top button
Close