Android @Google

Lista dispozitivelor Samsung ce vor suporta Android 5.0 Key Lime Pie

In momentul de fata Android Jelly Bean 4.2.2 este este ultima versiune Android. Cand o versiune noua de Android este lansata trebuie sa asteptam si sa vedem ce telefoane pot rula tousi pe noul sistem de operare.

Acest lucru s-a intamplat si cu Jelly Bean 4.2.2, iar acum cei de la Samsung au intrat in detalii declarand ce telefoane ar trebui sa fie updatate. Au fost spuse de asemenea, cateva cuvinte neoficiale despre dispozitivele ce ar putea avea Android 5.0 Key Lime Pie, la urmatoarea actualizare asteptata.

Samsung au oferit o lista de telefoane ce vor primi un update pentru Jelly Bean 4.2.2 si alte versiuni mai mari. Printre acestea se numara Samsung Galaxy Note si Samsung Galaxy S2 asa cum v-ati astepta.

Cu toate acestea, suntem totusi mai interesati de  Android 5.0 Key Lime Pie, si nu exista nici o surpriza reala cu privire la telefoanele mobile care pot obtine aceasta  actualizare. O informatie care se pare ca s-a scurs din tabara celor de la Samsung indica faptul ca aceasta lista include Samsung Galaxy S3 si Samsung Galaxy S4 alaturi de Note 2, Note 8 si Note 10.1.

Proprietarii de Samsung Galaxy S2, un telefon care este foarte aproape doi ani, va fi fericit ca dispozitivul lor au tinut ata de mult timp. Totusi telefoanele dual core, se pare ca nu vor putea tine pasul cu ultimul SO updatabil Android 5 Key Lime Pie ce are nevoie de o mai mare putere de procesare.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
android 5.0棒棒糖桌布, какие устройства будут поддерживать android 5, lataa android 5.0, s4 nu suporta PIE, какие устройства будут поддерживать android 5.0,
Back to top button
Close