Android @GoogleLGWhat's New

LG pregateste lansarea lui Optimus L9 II

lansarea lui LG Optimus L4 II si Optimus L4 II Dual, se pare producatorul smartphone-uri coreean pregateste sa lanseaze un alt dispozitiv din seria L II.

LG-Optimus-L9IIGSMArena.com prin TechTastic a raportat ca LG in prezent lucreaza la succesorul lui LG Optimus L9, care este numit LG Optimus L9 II. In ceea ce priveste specificatiile acestui smartphone, el este de asteptat sa vina cu un ecran touchscreen IPS de 4.7inch 720p HD. Site-ul, de asemenea, sustine ca LG Optimus L9 II va fi propulsat de un procesor de 1,4 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 400, impreuna cu 1GB de RAM. Acest smartphone va oferi ca sistem de operare, Android 4.1.2 (Jelly Bean).

Pana in prezent, nu exista nici un cuvant cu privire la pretul asteptat de acest smartphone, dar TechTastic este spune ca pentru acest smartphone e posibila o lansare in iunie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
porno do.mobylu c5 nokia, lg l9 aktualizacia 4.2, lg optimus l9 live wallpapers, erotycke temy na sony ericson, tapety na mobil lg l9, paixnidia gia dual core smartphone,
Back to top button
Close