Android @GoogleLG

LG Optimus Vu un viitor concurent al lui Samsung Galaxy Note pe piata telefoanelor tableta

Coreenii de la LG au inceput razboiul cu Samsung pe segmentul telefoanelor tableta lansand pregatind de lansare LG Optimus Vu. Acest device are o particularitate ce iese usor in evidenta la prima vizualizare, are raportul dimensiunilor display-ului 4:3, foarte rar utilizat la smartphone-urile actuale, un raport prezent la tabletele Apple iPad. Display-ul de 5” ce inglobeaza tehnologia IPS prezenta si la device-ul iPhone 4S, are o rezolutie de 1024×768 pixeli. Sistemul de operare Android v2.3 Gingerbread ce permite actualizarea la v4.0 ICS este controlat de procesorul dual-core 1.5GHz Qualcomm Snapdragon MSM8660 ce lucreaza la 1,5GHz iar la capitolul grafica unitatea GPU Adreno 220 ce va scoate in evidenta camera de 8MP ce va permite filmareFull HD 1080p si stocarea pe memoria interna de 32GB asistata de 1GB de RAM.

 

Gadgetul este echipat cu pachetul complet de conectivitate: bluetooth, Wi-Fi, DLNA si T-DMB (Terrestrial Digital Multimedia Broadcast). Autonomia gadget-ului este asigurata de o baterie puternica de peste 2000mAh si asigura timpi de convorbire si de stand-by decenti pentru un asemenea minitableta. Modelul este anuntat a fi prezentat la  Congresul Mondial al Telefoanelor Mobile de la Barcelona, care va începe pe 27 februarie si va fi  lansat intai in Coreea de Sud, urmand ca ulterior sa fie disponibil si pentru piata mondiala.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button