LGWhat's New

LG Optimus Q2 cu Tastatura QWERTY si Procesor Dual Core

au anuntat zilele trecute lansarea celui mai nou din seria . LG OPTIMUS Q2 este un telefon cu tastatura culisabila full QWERTY.

LG_Optimus_Q2

Comparativ cu LG Optimus Q, Q2 este putin mai subtire si mai usor. -ul este alimentat de un procesor Tegra 2 SoC cu frecventa de pana la 1.2GHz si o memorie RAM de 512 MB. La display este idel pentru navigarea pe site-uri web si pentru a urmarii filmulete online, direct de pe telefon. Display-ul de 4-inch WVGA (480×800) ofera o luminozitate maxima de 700nits.
Ca la majoritatea telefoanelor mobile, LG Optimus Q2 ofera Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi Direct, GPS cu A-GPS, Bluetooth, FM radio, slot microSD card si foarte multi senzori. Pe partea din spate a telefonului QWERTY gasim o camera foto / video de 5MP luminata de un LED.
Pentru acest nou model de telefon, cei de la LG au ales ca sistem de operare noul . Un avantaj foarte mare pentru cei care isi vor procura acest telefon. Android 2.3 Gingerbread permite instalarea de foarte multe aplicatii, si softuri.
Compania coreeana nu a specificat inca nimic despre pretul acestui telefon, insa el astaptat sa apara pe piatele din Asia la inceptul saptamanii viitoare, ca apoi in cateva saptamani sa fie prezent si in Europa.
Sa speram ca noul model nu avea probleme de software ale lui Optimus 2X, care din cand isi da reboot-uri singur sau ramane blocat.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button