Android @GoogleLGMobile Apps

LG Optimus F7, un nou smartphone 4G cu 2GB de RAM, ce incearca sa tina pasul cu Samsung

LG nu se lasa mai prejos fata de competitorii sai traditionali, Samsung si Nokia si lanseaza cel mai nou produs din popilara serie Optimus cu conectivitate LTE, retea ce este intr-o constinua expansiune si care permite viteze de download si streaming mult peste HSDPA. Noul LG Optimus F7 este un Android smartphone cu un display True HD-IPS LCD generos, de 4,7” ce poate afisa rezolutii de pana la 1280×720 pixeli si o paleta de culori deosebita. Noul Optimus impresioneaza prin platforma hardware, procesorul Dual Core de 1,5GHz si memoria RAM de 2GB asigurand o fluenta in functionare a oricarei aplicatii multimedia iar capacitatea de stocare de 8GB ce poate fi marita cu inca pana la 32GB asigura spatiu suficient pentru  arhivarea filmelor si melodiilor preferate.

LG-Optimus-F7

Capitolul multimedia este punctat cu de acum banala camera principala de 8MP si o alta secundara de 1,3MP pentru apeluri video. Pe langa functiile noi aparute in noua versiune Android 4.1 Jelly Bean, LG vine si cu cateva functii specifice Live Zoom, QTranslator, QUickMemo si QSlide ce il diferentiaza de concurenta. Conectivitatea este la cote maxime variantele de conectare fiind variate: de la banalul bluetooth si Wi-Fi, pana la HSDPA si LTE. Acumulatorul de 2540 de mAh se doreste a satisface nevoia de energie a noului gadget si promite sa asigure un timp de functionare acceptabil. Noul model LG Optimus F7 va fi disponibil incepand cu luna iunie initial in Coreea si zona Asiei si ulterior si pe plan mondial.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Apliksyo, العاب لعدة Lg 400N, اختبارات اجهزة هواوي الصينية f7, www.google.co.in/search?q=NOKIA THEMS, LG-T358.jeux, لعبة صب واي جافا lg t505, Aplikasyo lg585, تلفون هواوي F7, lg t 585 aplikacyo, f7 تلفون هواوي, Gogle apliksyo, تنزيل العاب جافا للجوال الجيt585, iTunes pour mobile android Optimus F7, NoklA309 Themes.Com, apliksyo nokya, جهاز هوأويf7, www.apliksyo .com, apliksyo bb , tilicharg apliksyo vidoes, Telehrgi apliksyo ,
Back to top button
Close