Android @GoogleLG

LG Optimus 4X HD un Quad-Core smartphone ce poate inlocui computerul

Acest an va fi cu siguranta anul Quad-Core smartphone-urilor, astfel si coreenii de la LG intra in aceasta mare provocare si lanseaza LG Optimus 4X HD, un smartphone ce impresioneaza prin performantele obtinute ce poate rivaliza cu un computer. Noul procesor Quad-Core Tegra3 Cortex A9 de 1,5GHz asigura o putere de procesare sporita si o autonomie decenta, (un aspect foarte important la noile gadget-uri mari consumatoare de energie) datorita un procesor suplimentar care are in atributii eficientizarea si optimizarea resurselor energetice ale device-ului. Android Ice Cream Sandwich ruleaza excelent pe acest nou dispozitiv si permite rularea fara probleme a aplicatiilor disponibile pe Android Market.

Ecranul LCD HD capacitiv asigura rezolutii de inalta definitie 1280x720pixeli iar unitatea de procesare grafica de la Nvidia ULP GeForce asigura redarea cu succes a fisierelor video la 1080p cu 30fps si nu pune probleme jocurilor HD din Android Market. Memoria interna cu care vine acest gadget este de 16GB iar memoria RAM de 1GB asigura toate conditiile pentru a declara LG Optimus 4X HD un concurent redutabil la viitorul Samsung Galaxy SIII ce se lasa asteptat in aceasta vara. Desi are aproape 9mm grosime si numai 178 de grame, telefonul ascunde un acumulator de 2150mAh care datorita procesorului dedicat optimizarii consumului in lucru si in stand-by, asigura un timp de convorbire decent.

Asteptam cu interes raspunsul connationalilor de la Samsung la acest device deosebit ce va fi referinta in acest inceput de an in segmentul Quad-Core smartphone-urilor.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
لعبةصابواى, العاب LG 505T, تنزيل برامج lg505t, تحميل بامج موبايل lg 4x, تنزيل العاب على هاتف ال جي ت375, لعبةصابواي, تحميل خلفيات هاتف LG T585, لعبةصابوأى , java LG T585تنزيل, تحميل تطبيق الاندرويد لهاتف الجي تي 585, 375lg تطبيق الفيس بوك تحميل, فايبر لهاتف Lg 505T, تنزيل خلفيات هاتف الجي585, lg4xhd háttérkép letöltés, lg quad core smartphone, lg 4x hd témák letöltés, تنزيل خلفيات موبايل ال ج تى515, كيف احدث جوال LG 505T,
Back to top button
Close