LG

LG G Pad 8.3

Celor de la LG le-a luat ceva timp pentru a castiga teren in domeniul dispozitivelor mobile, privindu-i pe cei de la Samsung cum au pasit in lumina reflectoarelor cu ajutorul smartphone-urilor Galaxy S, a tabletelor Galaxy Tab si a dispozitivelor Galaxy Note. Insa si LG a gasit o metoda de a se face remarcat prin asocierea cu cei de la Google prin smartphone-urile populare Nexus 4 si Nexus 5. Chiar daca nu este un dispozitiv Nexus, LG G Pad 8.3 este o editie speciala a Google Play.
LG G Pad 8.3 Google Play Edition este o tableta compacta de marime medie, acest lucru facand-o ideala pentru cei care cauta ceva mai mare decat un dispozitiv precum Nexus 7, care nu este cu mult mai mare decat unele smartphone-uri, dar mai mica decat o tableta de 10 inch precum Nexus 10. Dimensiunile acesteia sunt de 8.54 inch (216.8mm) inaltime, 4.98 inch (126.5mm) latime si doar 0.33 inch (8.3mm) grosime, ceea ce inseamna ca este foarte confortabila atunci cand este tinuta in mana in tip portret sau landscape. Impreuna cu cadrul display-ul are 1080p.

lg g pad

 

LG G Pad 8.3 este una dintre cele mai frumos proiectate si asamblate tablete Android pe care le-am vazut pana in acest moment. Spre deosebire de alte tablete Android care sunt din plastic, LG a adaugat un panou din aluminiu care este accentuat de doua gauri inguste speciale pentru casti. Acest lucru ii da tabletei un efect care redefineste aspectul si pipaitul, iar in acelasi timp ii ofera tabletei o constructie mai rigida. Cantareste doar 338 de grame si se poate tine intr-o mana sau chiar in ambele. De fapt este cu putin mai usoara decat un iPad mini cu un display Retina.

gpad-4

 

LG G Pad 8.3 are o calitate ridicata a dislay-ului 16×9. Are o rezolutie de 1920×1080 si este apropiat si in reproducerea culorilor si a luminozitatii de iPad-ul mini cu display-ul Retina. Ca si diferenta, display-ul iPad-ului Air este cu siguranta de o calitate mult mai buna, cu o gama variata de culori, asadar ramane primul la acest capitol.

pad-mov

 

O alta zona in care LG G Pad 8.3 se afla peste Nexus 7 este performanta. Ruleaza un procesor Qualcomm Snapdragon 600 pe care l-am vazut si la HTC One. Acesta este mai rapid decat Snapdragon S4 folosit de Nexus 7.

pad-gb

LG G Pad foloseste o camera de 5MP cu auto-focus. Ca si restul celorlalte camere ale tabletelor, este suficienta incat sa faceti poze decente, dar nu va inlocui aparatele profesioniste sau chiar camera decenta a unui smartphone. Camera frontala de 1.3MP este de calitate VGA, dar nu are nimic special. Avand camere de o calitate buna pe o tableta nu este un lucru esential, dar e buna la nevoie.

pad-cam

Leave a Reply

Back to top button